aldatan sevgili/eşten nasıl intikam alınır?

öncelikle buna karşı olanların yazmasına gerek yok. yaptığınız şeyler nelerdi? nasıl intikam alabilirim?

1. İntikam alacak havası yaratıp intikam almadım.

30 nisan 2020 15:13

2. uzaklaş. konuşma, birden bitirmeyeceksen de onun görebileceği şekilde başkalarıyla iletişimin olsun.

30 nisan 2020 15:15

3. benim içimin soğuması lazım gerçekten duramıyorum bu şekilde

30 nisan 2020 15:15

4. anonim 1, bu da ayrı bir ters köşe yapma takdiği olmuş :)

soru sahibi, bence soru o kadar kişisel ki cevap vermek imkansız. artık ayrıldınız mı, geri barışma ihtimali var mı, sizi aldattığı kişiyle hala beraber mi, size dönmek istiyor mu, size davranışları nasıldı, size kötü davranışı varsa neydi, siz mi yakaladınız o mu itiraf etti vs yüzeysel de olsa biraz detay verin.

böylece öncelikle intikam almaya değer mi değmez mi ona karar vermenize yardımcı olalım. çünkü aldatan erkeğin %99’u intikam almaya bile değmez.

30 nisan 2020 15:19

5. Kiminle aldatıldınız, nasıl yakaladınız, yakalayınca tepkisi ne oldu? Hiç detay yazmamışsınız ki yardımcı olalım.

30 nisan 2020 15:27

6. Daha önce aldatıldım ve intikam için hiçbir şey yapmamayı ve aşırı mutlu görünmeyi tercih ettim. Yani kalbim inanılmaz kırıktı ama tersini yansıttım. Bu durum inanılmaz sinirlendirdi onu arada 8 ay sonra yeni ilişkim olunca dayanamadı yazdı aldatan adam kıskançlık krizlerine girdi. Ben intikam almayı doğru bulmuyorum

30 nisan 2020 15:39

7. Hiçbir şey yapmamak çok ciddiyim, hatta ben kendisine bir teşekkür borçluyum beni korkunç bir rüyadan uyandırdı. Evlilik düşünecek kadar ciddi bir ilişkideydik uzun da süreliydi, ayrıldık çünkü ben buldum farkettim ve kendisine söyledim kabul etmedi ama her tarafından akıyordu zaten ben de çok mutsuzdum. Ayrıldıktan sonra o kadar mutlu oldum ki, güzelleştim, kendimi geliştirdim, sevgilim oldu gerçekten her şey güzelleşti ve o kişi ayrıldıktan bir kaç ay sonra peşimde dolanmaya başladı. Engelli olduğu için fake hesap açıp yazmak mı dersiniz yeni hatlar alıp aramalar, mailler anlatamam. Artık en son savcılığa gideceğim dedim ve çok ciddiydim. İşte yıllarca benden şikayet eden ama aslında şikayet ettiği her şey kendisi olan kendi ruh hastalığını bana yansıtan bu toksik adamdan kurtuldum. Kendisi de başını duvarlara vuruyor en büyük intikam bu değil de nedir ki?

30 nisan 2020 15:46

8. öncelikle bi sakin olun. sizi iyi anlıyorum ama öfkeyle kalkan zararla oturur, ciddiyim. çunku ben de aynı tecrubelerı yaşadım fakat içim soguyup ohh bee diyecegımı dusünürken daha kötü hissederken buldum kendimi. bir kere ne kadar çabuk sıyrılırsanız o kadar iyi bu heriften. sinirleneceksiniz, üzüleceksiniz ama sabırlı olun geçecek hepsi. onun gibi birini tanıdığınız için sevmeye daha layık insanlar oldugunu keşfedeceksiniz var bu gerçekten muazzam bir bilgi olacak. en iyi intikam kayıtsızlıktır. en iyi intikam bu olanları aşıp mutlu olmanızdır. intikam adına yaptıgınız hersey o adamda size karşı bir suçluluk ve vicdan azabı oluşmasını engeller, zaten hakettiğinizi düşünür, sizin de kendinize saygınız zedelenir. inanın değmez. sağlıklı günler

30 nisan 2020 16:14

9. Aldattığını bildiğinizi biliyor mu? Eğer daha bilmiyorsa cinsel performansını aşağılayın, size artık yetemediğinden dem vurun, o mutlu olsun diye rol yapmaktan bıktığınızı söyleyin. Türk erkeğini bundan fazla yıkacak bir şey yoktur.

30 nisan 2020 16:49

10. evet uzun bir ilişki.

asla beklemezdim ama aramız kötüyken ki bu 7 ay önce falan oluyor, benim haberim olmadan tanımadığım 'iş arkadaşları' ve başka kişiler kızlar var tabi ki dışarı çıkıyor birkaç kez. sonra bizim aramız düzeliyor, bana asla söylemiyor bunu. şu anda öğreniyorum yani 7 ay sonra. kimbilir daha neler karıştırdı orasını hiç bilemeyeceğim sanırım. aşırı aptal hissedyorum kendimi.

30 nisan 2020 17:04