ales’ten hiç matematik yapmadan bu puanı almak mümkün mü?

haftaya ilk defa ales’e gireceğim ve maalesef hiç çalışamadım. matematik bilgim yok denecek kadar az ama türkçem iyidir. internetteki sitelerden hesapladığımda matematikten 0 net, türkçeden de 40 net bile yazsam ea 65 gibi bir puan çıkarıyor. hiç mat yapmadan ea’dan böyle bir puan almak mümkün mü cidden?

1. aynen tabii alırsın kanka deli misin

14 kasım 2022 15:10

2. 3 ya da 4 mat sorusu isaretleyip 78 aldim 2021 aleste. turkcemin fulle yakin oldugunu soylememe gerek yok.

14 kasım 2022 15:14

3. A2, teşekkür ederim süslü benim de öğrenmek istediğim buydu.

14 kasım 2022 15:25

4. Matematik yapman lazım da süslü neden ales matematiğini gözünde büyütüyorsun? Hiç mi matematik geçmişin yok. O kadar abartılacak bi zorlukta değil. Bi haftada kendini verip temel soruları çözsen az da olsa halledersin bence

14 kasım 2022 15:26

5. Bu arada türkçeyi neredeyse ful çözersen 65 e yakın bir puan alabilirsin

14 kasım 2022 15:29

6. A4, süslü aslında şimdiye kadar sınavı sallayıp durdum ve bir hafta kalınca da ümidim kalmamıştı. Matematiğim iyi sayılmaz ama oturup çalışırsam temel matematikten sorular yapabilirim. Son bir hafta da olsa bakacağım artık ne kadar olursa, çok teşekkürler.

14 kasım 2022 18:24

7. Bir arkadaşım bir hafta çalışarak 90+ puan aldı süslü. Temelin olmayabilir ama bir haftayı küçümseme. Zararın neresinden dönsen kardır

14 kasım 2022 19:14

8. A4, çok teşekkürler süslü. Belki tanımadığın birinin lafı mı etkiledi diyeceksin ama cidden söylediklerin bana umut verdi.

14 kasım 2022 20:05

9. Çıkmış soruları çöz süslü soru tarzı hep aynı zaten