aleyna tilki ve ailesi? gossip?

ya süslüler dün o ses türkiye performansını gördüm. kız bildiğiniz en az 10 yaş büyük gösteriyor. yüzü çok kötü olmuş. elmacık yanakları vs. merak edip hesabına baktım. anne baba boşanmış. anne saçma sapan ergen gibi pozlar verip tiktokta canlı video yapıyor. baba desen amerikada karı kız takılmaca. hiçbir şekilde de bu kızın yaşantısı garip gelmiyor bunlara. erken yaşta uyuşturucu, alkol bataklığına düşmüş, arada adı yaşlı adamlarla anılan bir kız. gerçekten varoşlardan gelmek böyle bir şey mi ya? tam sonradan görgüsüzlük ve rahatlık söz konusu.

1. Para uğruna istismar edilmiş bir çocuk yaptığı müzik bana hitap etmediği için dinlemesem de üzücü bir durum geldiği nokta. Bir de kız kardeşi vardı o ne oldu acaba bak onu merak ettim şimdi.

1 ocak 2025 13:43

2. Anne babasının elinde Yerli britney spears olma yolunda. Annesi de uyuşturucu kullanıyor. Babası nasıl ve kimin parasıyla Abd'de fink atıyor sizce? Aleyna'nın mı :)

Nereden biliyorum diye sormayın.

1 ocak 2025 14:17

3. @2 en merak ettiğim. Babası nasıl lüks içinde yaşıyor abd de? İşin komik tarafı annesi para için neden tiktok yayını yapıyor? Aleyna para mı vermiyor annesine çok garip

1 ocak 2025 14:18

4. Aleyna ilk zamanlarda gördüğü paraları kazanmıyor artık. Annesi REŞİT olmayan kızını, kızından nerdeyse 15 yaş büyük adamın kucağına kendi eliyle oturttu. Tiktok falan çok basit işler onun için. Paraya ve şöhrete aç bir kadın. Baba da farklu değil ki para aklamak, güvercinlik yapmak konyalı tipini silme uğruna basit kalıyor demek ki.

Ben en çok acun için aleyna'yla aynı ortama giren hadise'ye gülüyorum. Demek ki beyonce taklidiyle Queen olunmuyormuş.

1 ocak 2025 14:29

5. ayy a2 anlatsana esfklfşdls

1 ocak 2025 14:37

6. @2 süslü bildiklerini anlatıp silebilirsin dedikodu yapıyoruz kim anlayacak kim olduğunu

1 ocak 2025 14:43

7. Kim olduğumu anlaşılması değil aslında mesele

Şu anda Türkiye'de en çok gündemde olan suç konusu ne, yasa dışı bahis. Birileri bu paraları yasallaştırıyır işte. Sadece Dilan Polat türevleri değil, onlar büyük hacimlilee. Ama mahalle arasındaki bakkal kıraathane vs bile bulaşabiliyor bu işe. Kıbrıs'ta yolu düşen, tanıdığı olan varsa sorsun soruştursun memura bile hesaplarını kullanma teklifi ediyorlar. Konu aslında çok derin ama Sibel Can olsan babanı git Abd'de gönlünce takıl diye gönderemezsin şu kurda. Reza da orada değil mi, gerçi onun at çiftliği varmış :)

1 ocak 2025 14:56

8. Gerçekten sonradan görme insanlar ya. En garibi de kızlarına nasıl böyle bir kötülük yapabiliyorlar

1 ocak 2025 15:06

9. Ben üzülüyorum bu kıza. Sesini bestelerini güzel buluyorum. Ne paraymış uğruna çocuğunu feda ediyorsun. Gerçekten yerli britney.

1 ocak 2025 15:27

10. Bana da yüzü bir garip geldi bir de eski enerjisi yok ruhu çekilmiş gibi sanki suratında bir maske var onu takıyor yazık üzüldüm çünkü potansiyelli bir kızdı inşallah 27 ler kulübüne dahil olmaz

1 ocak 2025 15:38