allah askina bi tek benim mi alnım dar ?

süslüler selam. alnım çok dar. kapalıyım ve şal kullanıyorum. ama alnım cidden çok dar olduğu için hiç güzel durmuyor. insanlardaki modellere bakıyorum yapayım edeyim herkesin mi alnı geniş olur ya. youtubedan izliyorum orda da aynı. çevremde de herkesin öyle. çoğu kişi artık bone gözükmeyecek şekilde güzelce bağlıyor. çok da güzel duruyor. ben o modeller gibi bağlamak istiyorum ama alnım dar olduğu için boneyi en geriye kadar çeksem de şalı bağlayınca hala baya gözüküyor ve kötü duruyor sanki çok eskide kalmış gibi. hadi dar alnımın hizasından yapmaya çalışayım diyorum şal saçma sapan suratımı kapatıyor sanki. yok mu benim gibi olan süslüler :( ne yapayım artık biri yol göstersin.

1. ben saçımı yıllarca aynı taraftan ayırdığım için alnımın o kısmı saçlanmıştı, saçlanan kısmı kopardım, diğer tarafla eşit hizaya getirdim, en başta bikaç defa yeniledim bu koparma işlemini, sonra gerek kalmadı, o bölgede tekrar saç çıkmadı, o zamanki gibi duruyo hala.

aynı anda 10 sıra almayın ama, önce bi sıra alın, hem gözünüz alışsın hem de o bölge biraz ışık görüp renklensin, 1 sıra 1 sıra gidin.

11 haziran 2021 21:19

2. Alnı adeta havaalanı olan biri olarak saçlarını çekiştire çekiştire sıkı toplamanı öneriyorum

11 haziran 2021 21:21

3. Ay süslü aynı durumdayız. Benim alnım bebek saç dolu bir de, onları alıyorum ama kendi saç çizgime müdahale etmiyorum. Bone de aşağıda duruyor, ben de çözüm arayışındayım.

11 haziran 2021 21:23

4. Koparma işlemini nasil yaptiniz süslü?

Lazer için suan maalesef fırsatım yok:(

Saçlarımı aslında genelde sımsıkı toplarım ama bi fark yok hiç..

11 haziran 2021 21:25

5. Jiletleyince cidden çok kötü gözüküyor daha önce bi iki deneyeyim dedim allahim yani felaket bi görüntü vazgeçtim ondan. Hafif hafif ağdayla falan mi almaya çalışsam ya.. ilerde lazeri düşünüyorum

11 haziran 2021 21:35

6. ilk seferinde elimle koparsım. sonra minik minik çıkınca cımbızla aldım.

11 haziran 2021 21:36

7. Alnı geniş olup beğenmeyenlerin linçlendiğini görüyorum fdsvhs Alnım diğer süslümün dediği gibi ortamlarda havaalanı olarak geçer. Saçımı topladığımda yüzüm patates gibi çıktığı için herkes ilk an şok geçiriyor. Çok geniş alın da iyi değil bence kapalılar için bilemem tabi ama. Benim özgüvenimi de çok etkiliyor saçımı toplayamıyorum yazın bile yanıyorum fdjhvfhh

11 haziran 2021 21:50

8. Alnı normal olup erkek tipi saç dökülmesi yüzünden genişleyen biri olarak size imreniyorum.

12 haziran 2021 00:57

9. Valla herkes birbirine özeniyor sanırım :( ne çok geniş ne çok dar ortalama her zamanki gibi en iyisi..

12 haziran 2021 09:46

10. Zaten yaşlandıkça saç çizginiz gerileyecek bence uğraşmayın