allah rızası için yargılamayın yardımcı olun xenical kullanan oldu mu aranızda?

8 ayda 12 kilo aldım kötü şeyler yaşadım kendimi yemeğe verdim. gayet saglıksız bir şekilde 12 kilo aldım. karantina falan derken de evden çıkmadım zaten ama smdi hiçbir kıyafetimin içine giremedigimi fark ettim. yediklerime dikkat edicem ve yürüyüşe başlayacağım. kilolu bir arkadaşım xenical kullanarak baya zayıflamıştı yardımcı olmuştu kilo vermesine. benim 12 kilo kadar fazlam var xenical alıp kullansam yararı olur mu

1. xenical ilacı yediğiniz yemeği bağırsakta emilmesini önleyerek atılımını sağlıyor. Yağlı ishal gibi dışkınız oluyor. Safra kesesinde kolesterol taşı yapıyormuş.

25 mayıs 2020 00:38

2. bence öncelikle diyet ve spor deneyin ilaç kullanmak sağlıklı değil. eğer başaramazsanız da bir doktorla görüşerek kullanın. arkadaşınızda işe yaramış olabilir ama sizde yaramayabilir. sonra çok daha ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. hızlı kilo kaybı için karatay diyeti öneririm. çoğu kişi karşı ama 2 öğün yediğiniz için hızlı kilo verdiriyor.

25 mayıs 2020 00:45

3. Süslü muhtemelen duygudurum bozukluğunuz olduğu için bu kadar yiyorsunuz.Psikiyatristle görüştünüz mu?

25 mayıs 2020 01:16

4. bu ilaç neymiş diye google ettim kolon kanserine zemin hazırlayabiliyormuş, kendinize gelin bence.

25 mayıs 2020 01:45