alt çenenin hafif önde olması güzelliği etkiler mi?

ne düşünüyorsunuz bu konuda? aşırı değil ama hafif önde çene estetik mi sizce?

1. Mesela alâ bülbül’ün çenesi gibi komple çene kemiği öndeyse yüzün tamamına bakmak lazım, ben alâ’nın yüzünde kötü bulmuyorum mesela. Yakışan insanda göze batmadigini düşünüyorum hele ki dudaklar dolgunsa.

29 ekim 2018 23:54

2. Güzelliği Bilmem ama yüzden karakter analizi çerçevesinden konuşayım, bu tür bir çene üçkağıtçı, çıkarınca düşkün imajı uyandırır. Bu yüzden belki güzel olur ama insanlar üzerinde olumlu bir duygu oluşturmaz.

29 ekim 2018 23:57

3. @2 bunu ilk defa duyuyorum, hiç öyle biri değilimdir ya :)

29 ekim 2018 23:59

4. Benim cok hosuma gidiyor o çeneliler nedense ya

30 ekim 2018 00:07

5. ne kadar önde olduğuna bağlı bence de. Biraz öndeyken güzel olabiliyor, ama çok önde olan tanıdıklarım bana sinsi geliyor neden bilmiyorum.

30 ekim 2018 00:33

6. Ben itici buluyorum konusmalari fln bi garip geliyor bana degisik oluyor agizlari disleri konusurken. Iste benim stilimde didem ezgi akin vardi mesela agiz burun yapisi cok iticiydi bence. Hafifi sıkıntı degil ama cok oldu mu kotu duruyor.

30 ekim 2018 00:35

7. Serenay sarıkayanın da alt çenesi ilerde gibi sanki. Ne kadar güzel bi kadın olduğundan bahsetmeme gerek yok bence :)

30 ekim 2018 00:49

8. bence önde olması fazla olmamak şartıyla güzel duruyor. benim de çenem çok küçük ve hafif geride mesela çene dolgusu yaptırsam çok güzel olacağını düşünüyorum ama param yok :d fakat çene aynı zamanda büyükse yani örneğin sarah jessica parker veya jennifer aniston gibiyse bence güzel durmuyor.

30 ekim 2018 01:04

9. Sivri minik çene beraberinde kulak altından boyuna doğru birleşen çene kemiği baslangıcı...bunlar zaten bazı uluslararası oranlarla tescillenmiş kıstaslardır süslüm.googleda yabancı bir sayfada okumustum ama bulamadım su an link atmak isterdim.tahminimce bahsettiğimiz olay türkiyede fahriye evcen de var.

30 ekim 2018 01:25

10. bir arkadaşımda var çok güzel duruyor ve genel olarak insanlara yakışıyor.ama yanlış dozlarda olursa erkeksi durur.

30 ekim 2018 05:59