ameliyat öncesi sigara kullanıyor musun sorusu?

süslüler yaşım 17 ve yaklaşık bir ay sonra ameliyat olacağım genel anestezi olacakmış. muayene sırasında ailemde yanımda olacak ve sigara kullandığımı bilmiyorlar. sizce doktor böyle bir soru sorar mı? sorsa bile kullanmıyorum desem sorun çıkar mı?

1. ona göre narkoz ayarlıyorlar yamulmuyorsam. dürüst olmanız şart.

25 ağustos 2019 22:28

2. sorar böyle şeylerde yalan olmaz açık açık söyle bir de 17 yaşında içme şunu be ablam ameliyat bahanesiyle bırakmaya çalış. geçmiş olsun şimdiden.

25 ağustos 2019 22:31

3. Süslüler söyleyemem çok tutucular. Doktor tanıdık hadi ona gizlice söylesem bizimkilere söylemez ama nasıl gizlice söyleyeceğim ki birlikte gireceğiz. Ameliyathanede söylesem olur mu?

25 ağustos 2019 22:34

4. Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim.

25 ağustos 2019 22:36

5. canım hasta ameliyata hazırlanırken girmezler yanına bir ara söyle işte. anesteziyi ayrı kişi verecek zaten. bir de nasıl tutuculuk bu nefesinden üstünden başından anlaşılmıyor mu hiç sigara içtiğin senin?

25 ağustos 2019 22:39

6. Anestezi teknikeri ile yapacağın görüşmede odaya tek gir. Gerekirse bir güm önce yanına git ve ailemle geleceğim odaya benle birlikte girdiklerinde lütfen dışarı çıkmalarını sağlayın de. Sigara kullandığını mutlaka söylemelisin şakaya gelmez.

25 ağustos 2019 22:42

7. Epidural sezaryene girerken doktorlar basbasa kaldigimizda fisildadim aman annem duymasin dedim 😐 33 yasindayim bu arada 🤭 doguma giderken annem duymasin diye eklemem cok komik farkindayim. Doktor ilgilenmedi bile alaninda iyi bir anestezist sanirim cok farketmiyor ama tabi ki bu isler belli olmaz. Ameliyattan once bir sekilde doktora ulasabilirseniz soyleyin yasiniz 18 olsaydi kesin idare ederdi ama 17 icin ne yapar bilmiyorum.

25 ağustos 2019 22:43

8. Burun ameliyatı olacağım süslüler. Eğer ameliyattan önce odaya gelip sormazsa ve muayenede sormazsa sorun olmaz. Ameliyata girerken soruyorlar galiba yanlış anlamadım demi?

25 ağustos 2019 22:49

9. Anonim 4 kendileri çok fazla sigara içtiği için anlaşılmıyordur.

25 ağustos 2019 22:49

10. Şimdiden bıraksam söylememe gerek kalmazsa bırakırım zaten. Sağolun yardımınız için.

25 ağustos 2019 23:26