anal seks hakkında?? 30krktrrrr?

süslüler iyi geceler hepinize sevgilimle anal deneyeceğiz 2 gün sonra. bu 2 günde internetten baktığım kadarıyla yediklerinize dikkat edin vs denilmiş. en korktuğum şeylerden biri bu:( lavman yap dedi bi arkadaşım sizin önereceğiniz bir şey var mı herhangi bir kaza/iğrenç bir durum olmaması için. olursa utançtan ölürüm gibime geliyor:p

1. anonim 1 denediniz mi? 1 kereliğine yapacağım zaten sorun olmaz ilerde diye düşünüyorum

6 şubat 2020 00:08

2. Lavman yapman lazım yoksa üstüne sıçma olasılığın var. Ayrıca bunu gerçekten istiyor musun yoksa erkek arkadaşın tarafından ikna mı edildin süslü? Çünkü cidden haz alacağın bir şey değil, sonrasında 3-4 gün devam edecek acısı otururken falan.

6 şubat 2020 00:21

3. İstemiyorsan yapma süslü bu konuda süslülere katılıyorum ama 3 gün otururken acıyacak filan ne kadar abartı şeyler... Hiç de acımıyor aynı gün spora gittiğim bile oldu normal hayata devam ettim. Yapacaksanız da kayganlaştırıcı kullanın. Prezervatif kullanmayı ihmal etmeyin.

6 şubat 2020 00:24

4. neden abartı olsun, herkeste farklı. yırtılma vs olabilir 3-4 günü geç aylarca uğraşırsın bununla.

6 şubat 2020 00:48

5. Süslü hamama giren terler şu durumda en son endişelenmem gereken şey bok bence. Ne bekliyor ki pipisini çıkardıktan sonra ucunda beyaz bayrağa asılı güller mı ahahahha

6 şubat 2020 00:52

6. Bu Allah'ın belası şey zevk de vermiyor niye yapıyorsunuz şunu anlamıyorum orda klitoris mi var.

Sırt erkekler için işte onlar şişeye soksalar bile zevk alırlar

6 şubat 2020 01:05

7. Öncesinde (link: https://youtu.be/YRbUA9UuUqk Bu) videoyu izlemenizi ve önerileri uygulamanızı tavsiye ederim.

6 şubat 2020 01:11

8. anal isteyen bokuna katlancak suslu, ne bekliyorsunuz oraya sokunca pipiye cilekli krema, sim falan bulasmasini mi... gayet olagan bir durum.

3 gun siviyla beslenirsen belki onlersin.

Hayat ota boka -lol- takilmak icin fazla kisa. Sikma kafani.

6 şubat 2020 01:34

9. Yapmayın. Ben de bir kereliğine denemek istedim. Teklif ettim. Aylardır anal fissür ile uğraşıyorum. Sürekli kremler sürüp duruyorum. Ben de, sevgilim de çok pişman olduk.

6 şubat 2020 11:19

10. Sevgili trol s.git ekşide daha çok bilgi bulursun