anal seks hakkında düşünceleriniz nedir?yaptınız mı? nasıldı?

sevgilim çok istiyor ama korkuyorum acıyacak diye. siz denediniz mi? nasıl bir deneyimdi?

1. acıyacak diye korkuyorsanız yapmayın? totonuzda kendinize kalsın yani. birazcık acıyor ama ben seviyorum sadece ne kadar temizlenirse temizlensin her zaman dışkı riski var bu yüzden pis geliyor bir de sık yapmak sağlığa zararlı.

8 mart 2020 01:37

2. Hiç sıcak bakmiyorum. Sevgilim çok yalvarmisti yapalım diye hatrina deneyeyim dedim ama ciddi aci çektim hafif girer gibi oldugunda. Yapmam diyorum. sağlıklı bir şey değil kimsenin hatrina yapilmaz istemediğiniz sürece siz.

8 mart 2020 01:39

3. anal diye direten erkeğin bi tarafına anında başarım tekmeyi. paşamızın keyfi için hem sağlığımı riske atıp hem acı çekemem. yallah başka kapıya.

8 mart 2020 01:43

4. Ay nasıl abartmışsınız kızlar ya. Adam çok istiyor ve bu isteğini pek tabi sevgilisine dile getiriyor. Sizin hiç fanteziniz yok mu? Bu da bir fantezi. Eğer istemiyorsanız istemiyorum diyebilirsiniz. Ha istemiyorum dediğinizde ısrar ediyorsa, zorla yapmaya çalışıyorsa tamam buna karşıyız ama yok isteyen adam şöyle, yok midem bulanıyor. Bu konu bence fazla abartılıyor.

Benim eşim de çok Seviyor süslü. Biz arada yapıyoruz yani 3 Ayda bir falan. Valla daha ne totom düştü ne bir şey oldu.

8 mart 2020 08:04

5. Biraz acıyor ama bence zevkli bir acı.

8 mart 2020 08:04

6. Başta lönk diye girmeyip baya bir kayganlaştırıcı kullanırsanız hem delik üzerine hem penis başına, başta abartı olmayan bir acı olabilir. Ben o ilk girerkenki his hariç anal seksin geri kalan kısmına bayılıyorum. Vajinal seksten daha seksi geliyor o hafif acıyı hissetmek. Kendimi de daha seksi hissettiriyor.

Temizlik çok önemli bağırsaklarınızın boş olduğu zamanı siz bilirsiniz ona göre deneyin. Ben hiç lavman yapmadım hiç sorun yaşamadım.

8 mart 2020 10:00

7. Anonim 9 sen bir yobazsın. Bir ilişkide cinsel ilişki yaşandığında erkek kadını kullanıyor mu oluyor yani? Ay gerçekten bu zihniyeti benim aklım almıyor. Pes.

8 mart 2020 16:08

8. Anal sekste penisin tamamı mi giriyor

8 mart 2020 21:29

9. Bizde tamamı giriyor ama köklüyor yani benim için problem yok. Herkes için değişir.

8 mart 2020 22:48

10. süslü ben iki hafta hafta önce ilk defa denedim, acıdı ama katlanılamayacak bir acı değildi devam etmesine izin verdim, ama sonraki gün otururken vs canım acıdı. ilişkiden dolayı anal çatlak problemi yaşayan bi arkadaşım da var çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben

9 mart 2020 01:51