"analiz"e "aneliz" diyen şiveli konuşan erkeğin türk kadınını gömüp, yabancı sevgili/eş istemesi?

ve yabancı biliyor olma ihtimali nedir? bunlardaki bu özgüven beni hayretler içinde bırakıyor ya...

1. 'Yabancı dil biliyor olma ihtimali' demek istemiştim :(

20 şubat 2022 20:37

2. Bize ne amk git adamın suratına söyle ne söyleyeceksen

20 şubat 2022 21:03

3. üstünde konuşulmaya değmeyecek insanları neden konuşuorzzz

20 şubat 2022 21:04

4. Ay tamam ya ne tuhaf insanlarsiniz. Adam benim flortum falan değil ortamda o çirkin egosuna uyuz oldum sordum buraya. Üç yıllık ilişkim var adamı niye dert edeyim ama bu çirkin egoyu dert ediyorum evet. Hadsizler çünkü.

20 şubat 2022 22:44

5. aneliz bilinçli söylenen bir şey değil mi ya dalga geçmek amacıyla

20 şubat 2022 22:45

6. Yok gerçekten kelimeyi öyle kullandı, dalga geçmek falan değil.

20 şubat 2022 22:47

7. He he diyip geçin. Bazen ortamda hiç tanımadığım adamların bile arkamdan beni gömdüğünü hatta nefret kustuğunu duyuyorum. Bir alıp veremedikleri var evet ama bizi ilgilendirmiyor. bunlar da böyle insanlar işte diyip geçiyorum.

21 şubat 2022 00:10

8. Aneliz kiting swh

21 şubat 2022 01:43

9. Linç edilebilirim belki ama benim bir gozlemim var. Bugün ekşide bi yazar Rus kız övüyor. Ama adam o kadar iğrenç biri ki inanamazsınız. Demis ki cebine 3000 usd koyun en az. Araba almayın,şımarır sızı bırakır. Hep kendinize muhtaç bırakın. Her zaman birlikte oluyoruz. Sürekli değiştiriyorum-evet kadınlardan bahsediyor.- Peki ben neden bu adamdan bahsettim. Çünkü bu adam Rus kiz/yabancı kız öven zihniyetin cebi paralı versiyonu. Şimdi gelelim gözlemime: Başta Rus olmak üzere yabancı kız öven adamların çok büyük bir çoğunluğu oldukça çirkin ve kiro adamlar. Bunu epey bu tarz profil gordugum için yazıyorum. Bu adamlar bunca vasatlığına rağmen TC kızının sadece paraları olmadığı için onlarla birlikte olmadığını düşünüyor.(tabi ki paraya bakan kadınlar da var.) Peki yukarıdaki örnekte yazdığım gibi paralı olunca ne oluyor? Cevap:Hicbir şey. Çünkü para adamın kıroluğunu kapatamıyor ve o da ancak golddigger yabancılara yöneliyor. Onlara sırf güzel bulduğu için,istediği zaman sevisebildigi icin para yedirmekte sorun görmüyor. Yani özetle bu adamlar için kendimizi sorgulamayalım. Çünkü bu tarz adamlar kadın değil geyşa arıyorlar kendilerine.

21 şubat 2022 02:04

10. yabancı kadınlar senin yamuk bamya pipine bakmaz yalnız ya da hep eski ve senden daha iyilerini düşünür seninle sevişirken de o havası nasıl söner görürsün.

21 şubat 2022 08:16