ankara bağlıcada oturan var mı ?

süslüler bağlıcada oturan var mı? ankarada ev almak istiyoruz burayı önerdiler. ancak hiç site işi yürüyüş yolu olan vs bir yer bulamadık. nereden bakmalıyız? hiçliğin ortasında bir yer olsun istemiyorum...

1. Yeni yapilaniyor, oturanlarin duzgun insanlar. Ama arabasiz zor hatta cok zor. Uzak. Yeni yapilandigi icin cevre duzenlemesi daha oturmamis. Guzel yatirim olur ama bugunku isteklerinizi bir parca torpulemeniz gerekir.

28 nisan 2020 22:25

2. Süslüler biz de en az 3 3.5 yıl farklı bir yerde oturacağız. O zamana biraz daha gelişmiş olur mu? Bir de şom büyük bir alan mı bağlıca? Neresinden bakmak gerekir ev? Açıkçası benim için yürüyüş alanı baya önemli ya. Çünkü şu an yaşadığım yerde de yürüyüş alanı yok ve çook fazla saldıran sokak köpeği var, çıkamıyorum malesef bunaldım. Ankarada evleri yeni ve site içinde yürüyüş alanı vs olan başka nereler var? Bütçe en fazla 450bin süslülerim. Bakınıyorum ama çok bulamadım tabi.

28 nisan 2020 22:31

3. İncek de aracsiz cok tenha uzak ama siteler yeni ve buyuk kompleksler. İcinde cogunun spor salonu yuruyus parkuru filan var. 450 bine bulabilir misiniz bilmiyorum acikcasi. Ama cayyolundaki eski sitelere bakip icerisini kendiniz yenilemeyi planlayabilirsiniz. Arcadium cevresi. Yuruyusunuzu yaparsiniz. İnsanlar duzgun, etrafta avm vs var..  ya da anittepe bahceli emek civari eski ev bakacaksiniz, yuruyus icin cok uygun semtler. Ama 30yilliktan asagida ev bulamaZsiniz. Hadi buldunuz 500bine alamazsiniz. Yine de ben eski ev alip icini yaptirma fikrini dusunun derim.

28 nisan 2020 22:39

4. (link: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-baglica-bahcelievler-sitesi-kisim-2-de-4-plus1-satilik-daire-789972201/detay 1)

(link: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-baglica-ankaranin-parlayan-yildz-bolgesi-4-plus1-814523826/detay 2)

(link: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-baglica-alacati-konutlarinda-3-plus1-full-daire-785934302/detay 3)

(link: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-baglicada-iki-bloklu-sitede-iskanli-mantolamali-genis-peyzasli-816022378/detay 4)

(link: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-baglicada-acil-satilik-ara-kat-guney-cephe-konbili-satilik-daire-720316325/detay 5)

(link: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-yeni-nesil-den-gorulmeye-deger-3-plus1-acil-satilik-daire-792940946/detay 6)

Bunlar nasıl sizce süslüler? Birkaç tane daha buldum ama üşenip bakmazsınız diye atmadım, Eryaman da var aklımızda ama orada da yeni binalar çok pahalı garip gerçekten. İncek vs düşünmüyoruz ailelerin biri elvankentte biri batıkentte oturuyor az da olsa yakın olmak istiyoruz.

28 nisan 2020 23:19

5. Eryaman malazgirt 1071 caddesi civarında oturuyorum süslü.evet biraz pahalı evler ama yürüyüş alanları parklar dolu.buralara bakabilirsin bence

29 nisan 2020 00:48

6. Bakayım süslü teşekkür ederim

29 nisan 2020 00:58

7. Süslüü çok teşekkür ederim, bi tane arabamız var şu an. 3 4 yıl sonra oturmayı düşünüyoruz bu alacağımız evde. O zaman birimiz servisle gider birimiz arabayı alır diye düşündük. Benim de gönlüm eryamandan yana aslında ama annem oranın zemini iyi değil sağlam değil ordaki evler vs diyor :s bağlıcada o yeni evlerden alsak kiracı bulabilir miyiz hiç bilmiyorum yani o beni endişelendiriyor. Bir sürü ev buldum bağlıcada ama o dediğiniz bulvara yakın mı bilemiyorum malesef hiç anlaşılmıyor. Eryamanda da beğendiğim evler 450 500 civarı değer mi sizce? Yani çünkü ilerde taşınmamız gerekebilir durumlara göre. Bağlıca mı Eryaman mı kararsız kaldım baya. Yani yürüyüş vs önemli benim için. Tek başına çıkıp dolaşmam gerek çünkü 2 senedir tıkıldım kaldım eve çok bunaldım. Bağlıca veya eryamandan hangisi daha kolay kiraya verilir sizce? Uykulu uykulu saçma sapan yazdım ben de kusura bakmayın.

29 nisan 2020 01:38

8. Soru sahibi bence bağlıca 2 bağlıca falan değil etimesgutun içi önermiyorum onun için

Attıklarınızdan bir kaçına baktım hep bağlıcanın dışına doğru evler bulvardan uzaklaşmışsınız yani alsanız yatırım olur ilerisi için ama yaşam zor arabasız, bulvara yaklaşınca fiyat artar bence en mantıklısı bu kadar dışta olmadan ortalarda çevresinde market otobüs durağı çevrili yerler tarif edemiyorum ama yeni yunus market açıldı bağlıcaya 6 ay olmuştur o civarlar sanki daha avantajlı geliyor bana.

29 nisan 2020 07:04

9. bence eryaman veya batıkent çakırlar tarafına bakın. çok güzel park dolu yerler. evler de güzel. genel insan profili de iyi.

29 nisan 2020 07:24

10. Ben kısa süre önce batikentte site içinde müstakil bir ev aldım. Yine olsa yine alırdım vallahi. Park yürüyüş yolu, hastane, alışveriş yeri, her yere yakınlık güzel, komşuluk her şey tamam; bu kısa sürede batikente puanım 10/10. Suyunun tadı bile önceden oturduğum yerden farklı. İnsan nasıl her gün mutlu uyanır öğrendim yani. Aşırı mutluyum tavsiye ederim.

29 nisan 2020 07:45