ankara batikent nasil bir yer?

yaza evlenip ankaraya tasinacagim. esimin ailesinin batikent cakirlarda evi var yeni sayilabilecek bir bina kira vermeden o evde oturabiliriz. sehir merkezine uzak oldugu icin biraz kafam karisti. ve ankara hakkinda cidden anitkabir meclis disinda hicbir fikrim yok. batikent sakinleri nasil insanlardir? batikent istanbulda hangi bolge gibidir? bilgisi olablar fikirlerini paylasirsa cok mutlu olurum

1. Orda oturmadım ama orda pturan çok arkadaşım var evet uzak. Çevre genel olarak iyi ama bildiğim kadarıyla

18 şubat 2024 23:30

2. Tesekkur ederim suslu. Keske daha cok bilgisi olan birileri de yazsa 🙏

18 şubat 2024 23:51

3. Anladim suslu, aracimiz var ama sadece 1 tane, birimiz toplu tasima kullanmak durumunda kalacagiz yani. Zaten dugun masraflari vs bir arac daha alabilecek durumda olmayiz. Bunu dusunecegim tesekkur ederim

19 şubat 2024 00:27

4. 2012-2013 yıllarında oralar yeni yeni gelişiyordu. Yeni binalar yapılmaya başlanmıştı. Merkeze çok uzak ama metroya yakın oturursanız bir nebze ulaşımı halledersiniz. Metroya uzaksa ringler var ama zaman olarak çok yorucu oluyor. 10 yıl geçmiş üstünden, muhtemelen epey gelişmiştir, hiç gitmedim bir daha.

19 şubat 2024 02:19

5. Metroya yakınsa çok sorun yaşamazsınız semt olarak güzel bir yer

19 şubat 2024 02:50

6. doğduğumdan beri batıkentte yaşıyorum tek iyi yanı insanları. orta üst segmentli sol görüşlü aydın insanlar oturuyor burada genelde refah seviyesi bir çayyolu çukurambar değil ama keçiören sincan gibi insan profili rezil yerlere göre çok çok daha iyi. sakin yaşanılası bir yer fakat diğer süslülerin dediği gibi merkeze uzak olması çok can sıkıcı. ben her gün batıkentten beytepeye gitmek için 1,5 saat metroda sürünüyorum illallah ettim resmen. ki bizim oturduğumuz site metronun hemen yanında bir de metroya uzak yerleri düşünemiyorum. kızılaya tunalıya bahçeliye de çok uzak zaten en az bir 40 dk 1 saat yolda geçiyor. arabanız olsa hiç düşünmeyin derdim de o yol cidden ömür törpüsü.

19 şubat 2024 02:58

7. Ben batikent icin aydin sol goruslu insanlar oturdugunu duymamistim, hatta tam tersini duydugum icin burada soru acmistim. Cevabiniz beni rahatlatti tesekkur ederim suslu

19 şubat 2024 05:06

8. süslü benim hoşlandığım çocuk, aynı zamanda arkadaşım batıkentli. batıkent'ten bahsederken orta ve orta-üst seviye aydın insanların yaşadığı bir yer iken imarlar dolayısıyla profilin biraz değiştiğini söylemişti. belli bir yere kadar güzel oradan sonrasına gidilmez demişti ama neresiydi orası tam hatırlamıyorum maalesef.

19 şubat 2024 12:57