ankara’da güzel ve uygun fiyatlı kirpik lifting ve ipek kirpik yaptırabileceğim nereleri var ?

merhaba kızlar ankara’da yaşıyorum. kirpiklerim seyrek düz ve kısa. asıl istediğim ipek kirpik ama cildim hassas ve alerjiye müsait, onun için korkuyorum. kirpik perması hem daha uygun hem de o kadar işlemli olmadığını düşündüğüm için daha cazip geliyor ama nereye güvenmem gerekiyor bilemedim. instagramda emsal doğan çıktı karşıma ama ipek kirpik biraz aşırı yoğunmuş gibi geldi(belki yaptıranlar öyle istiyordur bilemiyorum) ben çok öyle sevmiyorum. hani daha benim kirpiğimmiş gibi dursun istiyorum. önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum.

1. merhaba, Tunalı’da ale’s güzellik salonu var. Ben kirpik permasını 60 liraya yaptırdım iki ay önce. Benim kirpiklerim de çok düzdür, sadece orası başardı kirpiklerimi kıvırmayı

2 mayıs 2018 16:51

2. Merhaba. Çok teşekkür ederim Öneriniz için araştıracağım Peki yeri tam olarak neresi ?

2 mayıs 2018 17:35

3. Tunalı Hilmi caddesinin ortalarında. Sephora’ya gelmeden biraz önce. Kuğulu parka doğru çıkarken sağ taraftaki apartmanlardan birinde. 4. Katta fln o yüzden yukarılara doğru bakmanız lazım tabelasını görebilmek için :)

2 mayıs 2018 20:20

4. Hoşdere caddesinde Etibank bloklarında Miador güzellik merkezi var, ig de aratırsan çıkıyor.. telefon ile bir görüş istersen gitmeden, randevu almak gerekir ve yoğun ilgi var. Ben çok memnun kalmıştım, lifting 4 ay civarı dayandı bana.

3 mayıs 2018 00:34

5. Cok cok teşekkür ederim herkese, ikisine de bakacağım :)

3 mayıs 2018 23:29

6. Ben de yaptırmak istiyorum da 3.anonim dediğiniz yerdeki fiyatı alabilir miyim?

1.anonim sizdeki kaç ay dayandı acaba?

Kirpiklere zarar vermez değil mi bu uygulama?

4 mayıs 2018 23:24

7. Ben 1.anonim. Kirpik perması 1,5 ay dayandı bende ki kirpiklerim aşırı düz, sert ve inatçıdır. hayret ettim o kadar dayanmasına.

5 mayıs 2018 03:22