ankara libya caddesi ve bülbülderesi caddesini bilen süslüler lütfen yardım edebilir misiniz?

süslüler burda bir yurtta kalmak istiyorum ancak lokasyonu arattığımda konum hakkında hiç iyi şeyler okumadım. ancak burda bir çok özel yurt var bir tane de kyk yurdu var, çoğu yurt yorumunda nezih bir yer olduğundan bahsedilmiş. şimdi kafam karıştı tehlikeli bir yer mi yoksa güvenilir ve yaşanabilir mi?

1. pek nezih bir yer değil maalesef. cadde üzerinde bir yurt var bildiğim muhtemelen ordan bahsediyorsunuz. öyle çok nezih bir yer beklemeyin. seks işçiliği yapan trans bireyler vs. çoklukla yaşıyor bu sebeple hava karardıktan sonra apartmanlarının önünde bekleyen erkekler oluyor falan. öyle aman aman yaşanmaz da demeyeyim ama çok nezih ve elit bi yer de beklemeyin

17 aralık 2021 14:53

2. Merhaba süslü ben libya caddesindeyim :) endişeni çoook ama çok iyi anlıyorum. Bu caddede 3-4 tane yurt var bildiğim. 1 kyk 2 özel kız yurdu 1 kyk veya özel emin değilim erkek yurdu var. Bu cadde öğrenci dolu anlayacağın. Üniversiteme yakın olduğu için bu caddede kaldım. Nezih mi dersen hayır değil. Akşam hava karardıktan sonra eve dönerken süper güvende hissettiğimi söyleyemem. Ama konum olarak çok ideal. Kızılaya yürüme mesafesinde. Çevrede yemekçiler ve migros a 101 gibi marketler var. Ortalama bir cadde ama dediğim gibi asla nezih bir yer değil. Tehlikeli mi dersen 10 üzerinden 6 falan veririm. Başka sorun varsa sorabilirsin :)

17 aralık 2021 14:56

3. üstteki süslünün dedikleri de doğru bu arada. Akşam 8'den sonra tek başıma dönmüyorum ben  :)

17 aralık 2021 14:58

4. Ya süslüler çok teşekkür ederim. Ben İzmir'den geliyorum. Alsancak'tan gara giderken geçtiğim Bornova sokağını anımsattı dediğiniz yer. Hep arkadaşlarımla geçtiğim için hiç sorun olmuyordu. Ama şimdi tek başıma  geç dönmeye çekinirim açıkçası.

17 aralık 2021 16:19

5. Başka aklıma takılan bir şey olmadı teşekkür ederim anonim 2 :)

17 aralık 2021 16:21