anksiyete ve tranko buskas? kullananınız oldu mu, işe yarıyor mu?

süslüler çok kötü durumda olduğum zamanlar kullanmam için doktorum tranko buskas verdi ama anksiyetenin bende fiziksel bir etkisi yok, ilacın kullanım amacına ve yorumlarına baktığım zaman genelde anksiyetesi için kullanan insanlar fiziksel olarak sorun yaşadığı için işe yarıyormuş ilaç ama benim öyle bir sıkıntım yok. bu ilaç genel olarak anksiyete ataklarına yardımcı olabilen bir ilaç mı yani anksiyetem kaslarıma vurmasa bile işe yarar mı yoksa doktorla çok kısıtlı görüşebildiğim için derdimi tam olarak anlamayıp bu durumda zaten fiziksel vuruyordur anksiyete diye düşünüp mü yazmıştır ilacı? git doktora sor demeyin, 1 ayda zor aldığım ve 5 dakika zor görebildiğim doktora sorabilseydim zaten buraya yazmazdım. teşekkürler şimdiden.

1. Tranko buskas'tan çok güzel rumuz olur alan yoksa ben alıyorum

17 kasım 2021 02:04

2. yeşil ya da kırmızı reçeteye bağlı bir ilaç. bu da suistimal edilebilir, bağımlılık yapan bir ilaç demek oluyor. çok dikkatli ve bilinçli kullanılması gerekiyor. bana aşırı sancılı regl ağrılarım yüzünden verilmişti. başka birine alkol yoksunluğu çektiğinde el ayak titremesi yerinde duramama gibi asabi hallerine yardımcı olması için verildiğini biliyorum. bir de anksiyete nasıl fiziksel bir sıkıntı yaratmıyor anlamadım. genelde nefes alamama, için sıkılması daralması, çarpıntı, nabzın aşırı yükselmesi gibi belirtiler yaratır. belki onları gevşetmek için vermiştir. ama belirtileriniz çok aşırı değlse atarax gibi reçetesiz de alınabilen, etkili ama bağımlılık riski olmayan bir ilaçla başlamanızı öneririm. yine de en iyisini doktorunuz bilir tabii ki.

17 kasım 2021 02:05

3. Ben okb için lustral kullanıyorum. Uyku sorunum için tranko buskas verdi doktor. 1 ay kullan uykunu düzenleyelim dedi.

17 kasım 2021 02:45

4. İşe yarıyor, saçma bir dinginlik veriyor ama bir aydan fazla kullanılmıyor. Bağımlılık yapan bir ilaç. Doktor kontrolünde, o nasıl dediyse öyle kullanın.

17 kasım 2021 03:20

5. Süslü bende anksiyete çok fazla fiziksel etki de veriyor bu nedenle ben kullanıyorum ve rahatlatıyor özellikle titreme çarpıntı nefes sıkışması yaşıyosanız oldukça faydalı oluyor ama sorununuz bunlar değilse bence mümkünse eğer size anksiyete bozukluklarında etkili türden bi antidepresan reçete edilmesi daha doğru olur gibi geldi bana :/

17 kasım 2021 03:24

6. Doktor bunu streslenmeyeyim diye verdi.ankstiyete söz konusu değildi ama yazdı ben de 1-2 kullandım hiç rahatlattığını hissetmedim kesinlikle bi dideral kadar işe yaramıyor.bence çok hafif bi haf trankobuskas ya kullanmıyorum duruyor öyle ecza dolabında

17 kasım 2021 08:55