annem için hediye parfüm önerisi?

iyi akşamlar süslüler, bir şey için sizden öneri isteyeceğim :) tatilden dönüyorum, duty free’den anneme hediye olarak parfüm almak istiyorum. ama nasıl seçeceğimi bilemedim, size sormak istedim. annem 45 yaşında, doktor, bu yüzden hastaları rahatsız etmeyecek hafif ve çiçeksi bir koku iyi olur diye düşündüm. ayrıca annemin çok ciddi migreni var, özellikle migrenini tetiklemeyecek bir parfüm arıyorum. bu kriterlerde aklınıza kullandığınız ya da bildiğiniz parfüm varsa yazarsanız çok mutlu olurum. çok teşekkür ederim şimdiden.

1. 45 yaş, çiçeksi koku deyince aklıma direkt lancome - poeme geldi. silajı yüksek bir parfüm olduğu için migren tetikleme ihtimali belki olabilir. yine de bir bakın derim.

30 ocak 2019 23:40

2. çok ama çok teşekkür ederim süslüm, notlarıma yazdım mutlaka bakacağım onlara.🧡

30 ocak 2019 23:45

3. artı olarak chloe - signature ve chloe - love story parfümlerine de bakabilirsiniz. lancome - poeme parfümüne göre daha iddiasız ve daha az migren tetikleyici olabilirler. bunlar da çok sofistike ve çiçeksi parfümler.

30 ocak 2019 23:45

4. Biraz yüzeysel bir öneri olacak ama niş parfüm alın demeye geldim. Benim annemin de migreni var. Çoğu parfüm hem başını ağrıtır hem midesini bulandırır. Niş parfümlerde öyle olmuyor. Ama duty freelerin çoğunda yalnızca designer parfümler satılıyor.

30 ocak 2019 23:46

5. birkaç gün daha yurtdışındayım, niş parfüm için mağazalara bakabilirim süslüm. çooookk teşekkür ederim öneriniz için. satıl danışmanına da sorabilirim hem mağazaya gidersem

30 ocak 2019 23:55

6. Orta yaşta chanel alure u çok beğeniyorum ama migren konusunu bilemiyorum

31 ocak 2019 00:13

7. Eğer bulunduğunuz yerde penhaligon’s mağazası varsa artemisia’ya bakmanızı önerebilirim o zaman.

31 ocak 2019 00:17

8. Benim annem de o yaşlarda, doktor ve bahsettiğiniz tarz kokuları sever. soruyu görünce istemsiz yere gülümsedim ^^ chloe signature ve estee laudee pleasures intense annemin favorileri siz de bir bakın isterseniz süslüm

31 ocak 2019 05:42

9. hepinize tek tek teşekkür ederim süslüler, hepsini notlarıma yazdım hepsine bakacağım tavsiyeleriniz çok işime yarayacak🌸

31 ocak 2019 11:45