annenizin kuzeniyle evlenir miydiniz?

öncelikle cahil diyecekler lütfen gelmesin fikirlerinizi düzgünce belirtin rica ediyorum. annemin benimle yaşıt bir kuzeni var. 26 yaşındayım. çocuğu daha önce hiç görmemiştim geçenlerde bir ortamda denk geldik. çok hoş ve efendi birisi, ben baya etkilendim. işi gücü de çok iyi. aramızda bir etkileşim oldu benimle tekrar görüşmek istemiş ama bu akrabalık olayı biraz kafamı karıştırdı. sizce etik olarak hiç olmayacak bir şey mi bu çok mu yanlış?

1. Anneninizin nereden kuzeni? Uzak mı, yakın mı? Ben asla evlenmezdim ama siz o kadar etkilenmişsiniz madem belki bir oluru vardır

1 şubat 2023 13:14

2. Evlenme yasağı olan bir hısımlık değil sonuçta. Siz uygun görürseniz nesne olmasın

1 şubat 2023 13:14

3. *neden olmasın yazacaktım

1 şubat 2023 13:15

4. Annemin teyzesinin oğlu

1 şubat 2023 13:17

5. Hayır evlenmem.bence aileye dışarıdan gelen gelin/damat tarafının kendi akrabaları dışında kan bağı olan her türlü arkaba evliligi çok yanlış.

1 şubat 2023 13:23

6. Ss daha yeni konusuldu turlu turlu genetik hastalik var. Akrabaniz sonucta uzak yakin ne farkeder. Baska insan mi yok.

1 şubat 2023 13:27

7. Benim kuzenim annem ve teyzemin kuzeninin oğluyla görüşmüştü bir dönem. Çok tuhaf karşılanmıştı açıkçası aile içinde. Anlasamadilar zaten. Cumartesi günü ikisi de eşleri ve çocuklarıyla aynı cenaze evinde bulundu mesela. Bence aile içinde bu tip ilişkiler sırf bu yüzden bile rahatsız edici. Eşlerinin yerinde olmak istemezdim.

1 şubat 2023 13:27

8. Cunku adam mi kalmadi

1 şubat 2023 13:34

9. Acilen amını en yakın karakola teslim et.

1 şubat 2023 13:35

10. Troll inşallah.

Dünyada başka insan kalmadı da akrabalara mı mecbur kaldınız?

1 şubat 2023 13:36