antalya'da her şey dahil otel önerileri?

merhaba kızlar. balayı için antalyada her şey dahil, yemekleri, odaları güzel ve hijyenik, iyi zaman geçirebileceğimiz otel tavsiye edebilir misiniz? bütçemiz 10 bine kadar.

1. a1 süslü kaldığınız otel crystal tat mıydı? ben de onunla limak otelleri arasında kaldım.

24 nisan 2021 19:51

2. çok teşekkür ediyorum ona da bakacağım

24 nisan 2021 20:22

3. Limak otellerini tavsiye etmem ozellikle yemek sizin icin onemliyse ac kalirsiniz. Voyage belek renove edildikten sonra fiyatlari cok yukseldi sanirim o kadar yuksek fiyatli bir yer bakmiyorsunuz. Susesi, cornelia diamond, kaya palazzo, titanic belek mutlaka memnun kalacaginiz oteller. Sueno, royal seginus, granada luxury belek ve titanic lara'ya da bakabilirsiniz.

24 nisan 2021 22:42

4. söylediğiniz otellerin hepsi 15-16k üzeri maalesef kızlar :(

24 nisan 2021 22:54

5. Temmuzda evleniyoruz biz de gitmek istiyoruz ama fiyatlar felaket :( Yunan adaları istiyorduk :( hiç yapmasak daha iyi gibi :/

25 nisan 2021 00:47

6. evet fiyatlar 2-3 katına çıkmış geçen seneye göre, arkadaşımın geçen sene 6k ya kaldığı otel şuan 14k :( ben de yunan adaları çok istiyordum ama bu pandemide vizesi testi vs çok çok zor gözüküyor o yüzden vazgeçtik

25 nisan 2021 03:20

7. Hersey dahil mi istiyorsunuz ozellikle? Butik romantik balayi otelleri var ege taraflarinda oralardan da oneri verebilirim isterseniz

25 nisan 2021 10:07

8. Süslüm butik romantik balayı oteli önerisi verir misin bize gerçekten ihtiyacım var. Bir de köpeğim var onu da yanımda götürürüm butik bir yer olursa bazen kabul ediyorlar

25 nisan 2021 11:13

9. Fethiye tarafini iyi biliyorum suslu, nispeten uygun fiyatli olarak merkezde unique, yacht boheme, yacht classic, casa margot onerebilirim. Biraz daha yuksek fiyatli olarak perdue ve lissiya baya unlu yerler. Bir de digerlerinden konsept olarak biraz daha farkli ama unlulerden gormussunuzdur yediburunlar lighthouse'u onerebilirim

25 nisan 2021 11:28

10. Bu sene fiyatlar çok kötü süslü. Yıllardır her yaz otele gideriz bu yıl gitmiycez. Belki villa tutma gibi bir şey düşünebilirsiniz.

25 nisan 2021 19:33