antidepresan kullanırken aşık olunur mu?

merhaba süslüler, sevgilimin aylardır antidepresan kullandığını öğrendim ve ilişkimiz yeni.  acaba cidden bi şeyler hissedebiliyor mu, çünkü kullanan arkadaşlarım hissizleştiklerini söylüyordu.

1. Antidepresan kullananlar sayborg değil 😄 (iki seneye yakındır kullanan biri olarak söylüyorum) hissizleşmek her şeyde olmaz ki eski düşüncelere daha doğrusu takıntılı düşünceleri belki daha az önemsemek düşünmek şeklinde olabilir en azından bende öyle oldu. Yoksa ne acılar çektim keşke ilaç içtim diye hissetmeseydim...

16 temmuz 2019 21:52

2. yaşınızı ve eğitim durumunuzu merak ettim şu an, bu nasıl bi kafa

16 temmuz 2019 22:08

3. Sanki 1 cesit antidepresan var ve herkes onu kullaniyor. Gunluk hayati hic etkilemeyenleri de var. mesela libido dusuklugu yapan ilaclar mevcut ama benim su anda kullandigimin boyle bir etkisi yok. Bazisi uyku yapar benimki uykusuzluk yapiyor vs vs

16 temmuz 2019 22:13

4. Hmm.

Suslu antidepresan oyle birsey degil. Asiriliklari ve olaylara verilen tepkileri torpuler ama duygularin onune gecmez. Mesela sevgilini kiskaniyorsan yine kiskaniyorsun fakat buna hirgur cikararak tepki vermektense duygularinin esiri olmadan daha rasyonel dusunerek tepki verebiliyorsun.

16 temmuz 2019 23:12

5. Valla ben ağır bir travma yaşadım biri yeşil reçeteli olmak üzere iki antidepresan kullanmaya başladım. Tedavimin ilk aylarında bir adamla tanıştım normalde bakmayacağım biri ama o dönem her şeyi aşırı yaşıyordum. ona yönelmemin duygusal boşluğumdan kaynaklandığını ve ilaçların çok etkili olduğunu düşünüyorum sonradan anladım ve ayrıldım. Evet bir şeyler hissediyorsunuz ama bazen uçlarda yaşayabiliyorsunuz bu hislerinizi

16 temmuz 2019 23:18

6. Yok artık antidepresanı tam olarak ne sanıyosunuz