apartmandaki çocukların sürekli bağirarak oynaması?

sy

1. Merhaba.Apartmandaki çocuklar her gün 15.00-16.00 saatlerinde bahçeye inip 20-21 saatlerine kadar oyun oynuyorlar.Normal oynasalar asla tepki göstermem ama o kadar bağırarak oynuyorlar ki evdeki tüm pencereleri kapatsam bile sesleri azalmıyor.Biraz sessiz oynar mısınız bu apartmanda başkaları da yaşıyor,yaşlı ve hastalar da var diye uyarınca kaba bir şekilde burası dışarısı istediğimiz gibi oynarız dediler.Oynadıkları yer sokak bile değil apartman bahçesi ve bu savunmaları çok saçma üstelik 3-4 çocuk değil 12-15 arası.Bu arada bir tanesinde bile maske yok.Şimdi bu durumda ne yapabilirim?Yöneticiye şikayet etsem olur mu?Ya da o şikayetten sonra bir sonuca ulaşamazsam polise şikayet edebilir miyim?Hem sosyal mesafe+maske takmamaları zaten sorun+ toplumun huzurunu bozuyorlar.

28 haziran 2021 17:30

2. of bizde de aynı durum. şu an kudurmuş durumdalar bu 10'a kadar falan devam ediyor. beynim patlayacak susmuyorlar.

28 haziran 2021 19:02

3. Bence bazı apartmanlar,siteler sırf bekarlara ayrılmalı. Atıyorum yoğun bir iş hayatı olan yalnız bir adam,kadın ya da gürültüden hoşlanmayan insanlar. Müteahhitlik mode on

28 haziran 2021 19:16

4. Malesef bizim apartmanda da durum böyle bir de bahçeye otoparktan çıkılıyor otoparka inerken apartmanın icinde apartman boşluğunda avaz avazlar... müge anlı örneğini yazan süslü, ben de aynısını düşünüyorum. Gerçekten düşse kalsa bi çocuk fark edilmez. Canına kast edilmiş gibi bağırdıkları için bütün gün bisey olsa da anlaşılmayacak

28 haziran 2021 20:23

5. çocukları gidip polisi aramakla güzelce korkutuyorsunuz ve sorun çözülüyor. anneleri gelirse kapınıza onlara da sosyal hizmetleri arayacağınızı, çocukların tüm gün dışarda maskesiz mesafesiz durduğu, hatta sokağa çıkma yasağına da uymadıkları için endişeli olduğunu söyleyip kapınızı kapatıyorsunuz ve sorun çözülüyor. terbiyesiz çocuklar yetiştirmeselermiş, laftan anlamıyorlar çünkü ne çocuklar ne de ebeveynler

28 haziran 2021 21:03

6. aynı dertten muzdaribim. güzel güzel oynasalar valla sesimi çıkarmayacağım ama biri ölmüş gibi bağırıyorlar sürekli. başlarda bir şey oldu sanıp pencereye çıkıyordum. artık biri gerçekteb ölse de çıkmam herhalde. sonunda dayanamayıp avaz avaz bağıracağım ben de. geçen yaşlı bir kadın kızdı ama zillinin biri laf yetiştirdi ona da. çocuk değil pitbull gibiler. bunları yetiştiren anne babalara tüküreyim.

29 haziran 2021 09:14

7. Sizde yine iyiymiş, bizim sitede o çocuk bağırışları gece 1e 2ye kadar sürüyor. Sıcak olduğu için cam açık uyuyayım diyorum bu sefer gürültüden uyuyamıyorum. Sinirlenmemeye çalışıyorum, içimden çocuk bu falan diyorum ama 2 saat yatakta dönüp durup, gürültü yüzünden uyuyamayınca sinirlerim çok bozuluyor. Keşke ebeveynler çocuklarını biraz kontrol etseler...

29 haziran 2021 14:38

8. Çok iyi anlıyorum. 3m 1100 bağımlısı oldum bunlar yüzünden kulak sağlığım bu kulak tıkacı yüzünden bozulursa yeminle çok üzülürüm. Burda bazen gece 1'e kadar ses kesilmiyor şanslıysan 11'de dağılıyorlar. Yol da bk gibi afedersiniz patenler scooter'lar takır tukur beynimi düdüklediler. Çocuklar akşama kadar bütün güçleriyle çığlık atıyorlar. Oyun falan değil tamamen çığlık. İlk taşındığımızda çocuk ayol ne olcak diyen annem her çığlıkta hay zıkkım diyor artık kadını bile bezdirdiler. Geçen bir yaşlı amca ya öğle namazından sonra evime gelemiyorum sesten gürültüden ne olur artık susun dedi çocuklara. bir tane adam çıktı boru gibi sesiyle kavga etti yaşlı adamla çocuk bu çocuk idare etmek zorundasın diye belli ki piçlerden birinin babası böyle oksijen israfları yetiştiriyor çocukları işte. Polis falan hikaye bir şey yapmıyorlar. Yeminle tek para kazanma motivasyonum şurdan kurtulmak sessiz medeni bir yere def olup gidebilmek.

29 haziran 2021 16:23