ara vermek isteyen sevgiliye karşı?

sevgilimin ilgisizliğini triplerini hep alttan aldım. çabalayan taraf ben oldum. uzaklaştığını zaten hissediyordum. ta ki bugün ara verelim diyene kadar. ki sesim titriyordu ağladım umrunda bile olmadı. o an anladım ki beni cepte görüyor. nasıl kaybetme korkusu yaşatırım nasıl dengeleri kendi lehime çeviriririm? ağlamaktan helak oldum

1. süslü adamın sknde değilsin hala nasıl onu pisman ederim diyosun . birine cok yogun enerji verirseniz büyüt ihtimalle hüsrana uğrarsınız zaten. iliski dinamiğiniz yok cünkü. ara vermek falan değil baya yol verecek sana iste yavas yavas ona hazırlıyo. ağlayarak üzüldüğünüzü göstererek kararını sorgulattıgınızı sanıyorsunuz ama kurtuldum mıymıydan diyor büyük ihtimalle

21 temmuz 2023 23:30

2. SENI ISTEMEYENN BIRINI SEN NEDEN ISTIYOSUN BU KIZLAR NIYE BÖYLE YA. HALA KENDI LEHIME NASIL ÇEVIRIRIM DIYOR SAL ADAMI SALLLL

21 temmuz 2023 23:33

3. Eski sevgilim böyleydi, ara verdik sonra ayrıldı gitti. Birkaç ay sonra da s*klenmeyince, ulaşamasın diye numaramı değiştirince resmen peşime düştü barışalım diye. Sıkılmış, seni cepte görüyor. Sal ne yaparsa yapsın, hiç ilgi gösterme.

21 temmuz 2023 23:46

4. bu şekilde ağlayarak üstüne düşerek daha çok uzaklaştırırsın tecrübeyle sabit, yapacağın şey çok basit kendine odaklanmak gezmek tozmak vs. karşı tarafı hiç arayıp sormamak.

21 temmuz 2023 23:49

5. salıcaksın bu adamı, bitireceksin. seni istemeyen birinin arkasından da salya sümük ağlayıp gururunu ezdirmeyeceksin süslü. ve bütün bunları değerimi anlar geri döner umuduyla değil, seni sevmeyen birinin arkasından koşacak kadar değersiz olmadığın için yapacaksın. adam seni tekmelemiş kapının önüne koymuş, hala dengeleri nasıl değiştiririm diyorsun, ne dengesi aloo

22 temmuz 2023 00:02

6. En büyük derdin 'döner mi' ise, bana küfürler ederek terk eden adam bile 1 ay sonra kendiliğinden dönmüştü. Büyük olasılıkla döner. Ama senin üzülmeni umursamayan adam ile sen daha ne kadar beraber olmaya çalışacaksın? Yazık değil mi sana?

22 temmuz 2023 00:10

7. Mutlaka döner. Eğer susup hiçbir şekilde ulaşmazsan. Kendi hayatına bakarsan. Ama döndüğünde büyük ihtimalle sen unutmuş olacaksın.

22 temmuz 2023 10:43

8. "Aşırı Seven Kadınlar" diye bir kitap var ben okumadım ama hakkında iyi şeyler duydum. sana yardımı olabilir gibi geldi.

22 temmuz 2023 19:07

9. Ara verelim demek şimdi ayrılık konuşması yapmakla uğraşamam demek