arabada seks icra etmek.     ?

süslüler sevgilimle evimiz yok ve arabada dönüyor olaylar. ancak biri görecek diye resmen ne yapacağımı şaşırıyorum kendimi salamıyorum. siz nasıl rahatlıyorsunuz veya nasıl rahat bir pozisyon kullanıyorsunuz. daha önce yakalanan var mı mesela. sürekli diyorum yakalansak naparım.

1. Public seks suç değil mi ya :)

8 şubat 2018 23:57

2. Biz sevgilimle tuvalette yapardık biliyorum o durumu konsantre olamıyorsun asla. En güzeli 150- 200 neyse otele vereceksin. Biz ayakta yapardık aramızda 25 cm boy farkı var bi de.

9 şubat 2018 00:06

3. Public tam sayılmaz aslında hatta böyle oublic fantazisi olan insanlar var :) ama biz yokluktan maalesef :)

Vites koluyla sıkıntım yok arkaya geçiyoruz ama yine de yakalanma heyecanı mı desem öyle bişey oluyor. Zaten ormanlığa gidiyoruz yakalanmaktan çok korkuyorum zaten :) hiç cesaretli değilim ama işte o anki alevle gelişiyor olaylar:) ben sadece rahat edemiyorum hangi pozisyonlar rahat ki işte.

2. Anonim görmek istemediğin soruyu okuma bak geç bir de gelmişsin cevap yazma  zahmetinde bulunmuşsun. Hemde cevap niteliğinde değil :)

9 şubat 2018 00:11

4. 2. anonim neyden rahatsız oldunuz tam olarak?

9 şubat 2018 00:44

5. Arabada cok olaylarim vardir. Hem de genelde kampusun otoparkinda yapardik. Tabii en rahati oral seks. toparlanmasi falan da kolay oluyor. Arka koltukta hic denemedim cunku yakalanirsan hic kacari yok. On koltugu iyice geriye itip arkaya yatirarak woman on top seklinde takilirdik. Yalniz zaman icinde arabaya nasil bir anlam yuklediysem yillardir arabada sevismedigim halde hoslandigim biriyle arabadaysam aklimdan direkt seks geciyor. Cek saga demek istiyorum shshsjs

9 şubat 2018 08:04

6. Şehir merkezinde oturuyorum ve hava karanlıkken arabalarin çok olduğu tenha yerler vs. bir sorun  olmadı şuan için ,hatta karakolun tam dibinde bile seviştik ama ileride sorun olmayacağı anlamına gelmiyor.Kesinlikle daha güzel ve zevkli oluyor diyebilirim.

8.anonim polis sizi görmüş mü? Devamında ne oldu?

10 şubat 2018 00:04

7. Yuksek bir arabaysa sorun olmaz genelde ama ben arka koltuga tamamen sirtustu yatip uzerime uzanmasini sagliyordum. Bacaklarimi aciyordum arasina aliyordum o ilk temas bile uuuu beybi...

10 şubat 2018 11:52