arabasız erkekle olur mu sizce?

araba kullanmayı da bilmiyor yaşlarımız 30 üzeri.

1. 30 üzeriyse olmaz ya. hadi gençken ortak noktada buluşup otobüs dolmuş çekiliyo bi şekilde de 30unu aşmış birinde araba ararım ben. o yaşta muhtemelen evliliğe de yakınsınızdır evli olup arabasız olmak işkence olur.

6 haziran 2022 11:53

2. Kendi arabanız yoksa partnerinizden niye/nasıl böyle bir şey bekleyebiliyorsunuz? Kendi arabanız varsa, uzun yol haricinde bu neden sorun oluyor?

6 haziran 2022 11:55

3. Neden olmasın diye düşünüyorum istemsizce. erkek = araba mantığını kuramadım 30larındaysanız sizin neden arabanız yok bu bir, varsa ikiniz kullanırsınız işte ikinciye ne gerek var?

Bu arada şuan nişanlımla birlikte araba alıyoruz linççiler gelmeden.

6 haziran 2022 11:55

4. olmaz

6 haziran 2022 12:01

5. 30 yaşına gelmiş araba kullanmayı bilmeyen erkek evlerden ırak. Arabasının olmaması hadi neyse, düzenli bir işi varsa onu da sorgulamak gerek ama bu yasa gelmiş ve hala araba kullanmayı bilmeyen erkek çok sıkıntı. Arabayla ilgili travması yoksa tabii.

Not; arabam var, yeni kullanmaya başlıcam

6 haziran 2022 12:02

6. kendisi prof bisikletçi süslü o yüzden arabası yok ama araba kullanmayı bilmemesi bana da normal gelmiyor

6 haziran 2022 12:04

7. Ahh ahh bu beceriksiz erkekler hep bana denk gelmiş işte. Deneyimledisgim için burda sizlerle paylaşayım kızlar. Eski sevgilim de araba kullanmayı bilmiyordu ben bıraktığımda 29 yaşındaydım bilin bakalım bu adam tornavida bile kullanmayı beceremez öyle bir tip. Bu adamlardan kolay kolay eş olamıyor, ancak gezip yozup içmeyi geyik yapmayı biliyorlar. Yaşı oldu 32 hala bekar.

6 haziran 2022 12:05

8. arabasız erkekle olur araba illaki bir yerlerden bulunur da araba kullanmayı bilmeyen erkekle olmaz. çünkü bu artık bir ihtiyaç

6 haziran 2022 12:12

9. Ben de ilk arabami 32 yasinda aldim. Ne annem ne babam araba kullanmayi bilir. Durumlari varken de hic araba sevdalari olmadi. Ise servisle gidip geliyorlardi. Ben kucukken taksi cok kullanirdik. Sonra da taksi ve toplu tasima ile devam etti. Tatile de ucak. Sebebi babamin gozlerinin bozuk olmasi annemin de istanbul trafiginde cesaret edememesiydi ki zaten cok asabi biri karakollardan toplardik. Neyse sonucta ben de benzer sebeplerden aman alsam ne almasam ne diye dusunerek almadim uzun sure. Su anda da arabayi haftada 1-2 anca cikariyorum o da belli basli yerlere. Otopark sorunu varsa, trafik cok varsa, icme ihtimalim varsa asla cikarmam. Mesela kadikoy'e arabayla gittigim cok nadirdir. Metro evimin dibi metro kullaniyorum. Bu arabasi yoksa olecek insanlarin da trafigin icine ettigine inaniyorum. Helaya bile arabayla gidecekler. Dolayisiyla erkek arkadasinizi anliyorum ve hak veriyorum bisiklet ile ulasim sagliyor olabilir ve toplu tasima ile. O kadar arabasiz olmaz kafasindaysaniz siz alin bir araba ozgurce, erkek arkadasa muhtac olmadan kullanin o zaman.

6 haziran 2022 12:23

10. Özel şoförü var araba kullanmayı bilmiyor desek hiç garipsemezdiniz eminim. illa ezikleyecek bir yol bulacaksınız. isteyen bisiklete biner isteyen motosiklete. insanların neyi sevip neyi sevmeyeceğine de siz karar vermeyin artık.

6 haziran 2022 12:31