arabayla ösym sınavına gidildikten sonra anahtar nereye bırakılıyor?

araba anahtarı içeri sokulmuyormuş. e kimseye emanet edemezsin çünkü araç çalınabilir. arabaya da koyamazsın belli ki? nasıl yapıyor araçla gidenler

1. Bir şey derdim de siz anladınız onu zaten hahaha

13 ağustos 2022 12:35

2. Emanetcilere veriyorsun bircok araba anahtarı birakan oluyor sorun olmuyor.

13 ağustos 2022 12:38

3. Arabayla gitme aşko çalarlarrrrrr

13 ağustos 2022 12:40

4. yanınızda birini götürüyorsunuz ya da aynı yerde sınava giren bir tanıdık bulup onun yanında gelen kişiye bırakıyorsunuz. ya da emanetçiye bırakıyorsunuz. orda ayakta bekleyen yada seyyar tezgahı olan bir emanetçiye değil mümkünse dükkan sahibi olan bir emanetçiye bırakın.

evet böyle arabası çalınan insanlar da var. ama ya anahtarın içine telsiz düzeneği yerleştirip, sınav esnasında kimseye yakalanmadan soruları anahtara okuyup karşıdakine çözdürüp cevaplarını dinleyerek kopya çeken olursa...

13 ağustos 2022 12:44

5. benimle gelebilecek kimse yok malesef kızlar, çevre civarda da dükkan yok okul hiçliğin ortasında gibi. okul bahçesinde saklasam toprağa falan gömsem o seyyarlardan daha güvenli olur mu?

sütyenime koysam ötmüyor mu bir de girişte?

13 ağustos 2022 12:47

6. araba için değil de ben çantayı olduğu gibi bırakıyorum bazen emanetçilere sonuçta içini karıştırmıyolar iç gözlerine doğru saklayabilirsiniz

ya da arabayla değil toplu tşaımayla gideceksiniz

13 ağustos 2022 12:49

7. Giderken taksi dönerken otobus yaparak bu sorundan kurtulabilirsiniz. Otobus kartı ve para alıyorlar.

13 ağustos 2022 12:55

8. Sorular zaten devlet eliyle çalınıyor, veriliyor, halkı soktukları hale bak. Rezillik.

13 ağustos 2022 13:06

9. Aynen öyle 2022 ekonomisinde köppek gibi çalışıp kendi paramla 1.2 mn verip araba alınca ben. Sağa sola bırakamıyorum.

Düzgün cevap verenlere teşekkürler.

13 ağustos 2022 13:41

10. Ay ne saçma durum ya. ÖSYM araba anahtarına kadar sorun ediyorsa bir zahmet kendi de okullarda bunların saklanabileceği bir yol bulmak zorunda. Gerekirse bir öğretmen de kişisel eşyaların başında durmalı. Kimse ne olduğu belirsiz emanetçilere bırakmak zorunda değil eşyalarını.

13 ağustos 2022 15:02