aralıklı oruç şeklinde beslenip tiroid ilacı kullanan var mı??

ilaç normalde kahvaltıdan yarım saat önce içilen bir ilaç. tamam o zaman ilk öğünden yarım saat içeceğiz bunu anladım. peki susluler bu ilaçtan önce kahve içilebilir mi? hani if yaparken ilk öğüne kadar içiyoruz sonuçta dümdüz sade kahve. bu ilacı almadan içilebilir mi bu konuda karıştı.

1. sanırım ilacı aldıktan sonra en az yarım saat yemek yememek gerekiyor, ilacı yemekten yarım saat önce almak değil. ben kahvaltı yapacak olsam da olmasam da ilacı her sabah aynı saatte almaya çalışıyorum. siz de bir düzene oturtabilirsiniz.

2 haziran 2022 12:26

2. Açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim süslüm. Yani ilacı içtim diye yarım saat sonra illa kahvaltı yapacağım diye bir kural yok.  Acaba ilaçtan önce kahve sade filtre içmenin bir sakıncası olur mu bunu düşünüyorum. İlacı iş yerimde alıyorum hep hani evde kahvemi içip çıksam diye düşündüm ama sonuçta kahve de hormonları etkileyen bir şey

2 haziran 2022 13:23

3. A3 suslum cook teşekkür ederim öyle yapayım ben en iyisi. Yıllardır if yapan bir süslüydüm artık rafa kalktı gibi gözüküyor

2 haziran 2022 15:12

4. 4 saat açlık gerekiyor ilaç alımından önce ben de diğer süslülere ek olarak bunu söylemek istedim.

3 haziran 2022 03:08