aranızda arzum ar5063 volume pro hava üflemeli fırçalı saç şekillendiricisini kullanan var mı?

bir süredir saçlarımı daha şekilli kurutup zaman kazanmak için bu fırçalı saç şekillendiricilerden almak istiyorum. dyson’a tek başlık için o kadar para vermek istemedim, one step falan için de hemem bozuluyor diyorlar geçen bakarken arzum çıktı karşıma yorumlar da fena değil ama emin olamadım. kullananlar memnun musunuz? işe yarıyor mu? düzleştirici etkisi beklemiyorum ama saçları yapıştırmadan hafif bir fön etkisi yapsın yeter.

1. Bir ara Philip'sin kullandim. 1 yılda eridi gitti. Bir daha aynısını aldım yine 1 yılda eridi. Bir daha da almadım. Fon gibi olmuyordu tek artısı 2 elinde saç kurutma mak. Ve fırça tutmakla uğraşmamak ama uzun sürüyordu. profesyonel saç kurutma makineleri o kadar güçlü ki 3-5 dkta kuruyor zaten. + profesyonel bir fırça = kısa süre max verim.

28 eylül 2022 23:48

2. Ya ben fön çekmeyi hiç beceremiyorum. Saçı kurutup üstüne düzleştiriciyle saçımı şekillendirmek zorunda kalıyorum o da 2 iş oluyor. Belki bunu kullanabilirim demiştim. Eridi gitti derken fırçada yamulma falan mı oldu?

28 eylül 2022 23:52

3. Ben kullanıyorum ve bayağı memnunum hem şu meşhur pembe ucuz gibi elinizde patlama ihtimali varmışçasına adi bir ürün değil. Bikaç kullanımdan sonra zaten alışıyorsunuz nasıl kullanmanız gerektiğine. Ben kuaförde çekilen volünlü etkiyi verdiği için çok seviyorum.

29 eylül 2022 00:09

4. ben memnunun 1,5 yil oldu tabi benim sacim kivirciga yakin dalgali ve oldukça gür o yüzden kabarık oluyor üstünden düzleştirici geçiyorum. yinede saçımı bununla kurutmak duzlestirme vaktimi 5 dkya düşürüyor, zamandan tasarruf sağlıyor yani

29 eylül 2022 01:12

5. bende yaklaşık 1 aydır AR5083 kullanıyorum kalın telli ve kabaran saç yapım var zor kuruyordu şimdi kuruturken şekil veriyorum günü kurtarma açısından süper ama tabi bir düzleştirici düzlüğü vermiyor. sizin dediğiniz model ıslak saçta kullanılıyor mu bilmiyorum ama duş sonrası kullanım düşünüyorsanız o kritere de bir bakın.

29 eylül 2022 10:34

6. Sanırım ar5083 ve ar5063 arasındaki tek fark başlıklar. İkisi de nemli saçta kullanılabiliyor anladığım kadarıyla.

29 eylül 2022 11:35

7. Bende de var bu ürün süslü, saçlarımı hem bununla kurutuyorum üzerine de fırçalarla içe doğru fön çekiyorum çok güzel oluyor. Beklediğin hafif fön etkisi oluyor süslü. Ben memnunum. Fiyat performans ürünü bence.

29 eylül 2022 16:39

8. Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim ben de yarın alacağım ürünü umarım memnun kalırım sizin gibi <3

29 eylül 2022 20:02

9. ben 1 senedir kullanıyorum çok memnunum. saçımı kuruturken şekillendiriyorum düzleştiriciyi bıraktım artık

29 eylül 2022 20:21

10. Ss nasıl memnun musun ben de alacağım ama almadan önce sormak istedim :)

16 ocak 2024 13:51