aranızda genital kaşınma veya mantar için flucan kullanan var mı memnun kaldınızmı ?

bir türlü bitmeyen, aralıklı olarak tekrarlayan genital kaşıntı için eczaneden aldım, içinde 2 tane hap var 1 hafta arayla içiliyormuş. daha önce kullanıp da olumlu etkisini gören oldu mu süslüler aranızda

1. herkeste işe yarıyor diye duyuyorum ama niyeyse bende pek yaramadı maalesef

27 mayıs 2019 17:43

2. size doktor mu bu şekilde önerdi anonim 2?

27 mayıs 2019 17:47

3. Süslü şekerinizi falan ölçtüler mi? Diyabet hastalarında genellikle oluyor kronik vajinal mantar. Gerçi sebebini sormamışsınız özür dilerim alakasız cevap oldu. Annem de bu kaşıntılardan çok çekti o şeker hastası olduğu için oluyormuş. Sadece ıyarmak istedim.

27 mayıs 2019 17:54

4. Anonim 3 bana bir ışık tuttunuz, tüm güzellikler sizi bulsun. Bende tekrarlıyor ama diyabet bağlantılı olacağını hiç düşünmemiştim. ilk fırsatta doktorla bu konuyu da görüşeyim

27 mayıs 2019 17:56

5. Ne demek anonim4 <3 umarım öyle bir durum yoktur

27 mayıs 2019 18:02

6. benimde şekerim sınırı geçiyor birazcık ve benim de 2-3 ayda bir hortlayan mantarım var ne zaman tatlıyı abartsam başlıyor kaşıntı

27 mayıs 2019 18:09

7. Anonim 3 hayır diyabet hastası değilim yaklaşık 2 sene önce spiral taktırdım ondan sonra yaşamaya başladım bu sorunu diyebilirim. Geçmiş olsun annenize de süslüm

27 mayıs 2019 18:17

8. Ben tek kutu aldım ve ilk ilacı içtim bugün, 2. Sini haftaya içicem ama her hafta içmem gerektiğine dair bir şey söylemedi eczacı :/

27 mayıs 2019 18:19

9. Bende tek kutu kullandığımda baya iyi gelmişti.

27 mayıs 2019 18:21

10. (yazar: justallinurmind) teşekkür ederim umarım benim de tek kutuda sorun çözülür. Anonim 7 bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim

27 mayıs 2019 18:24