aranızda redepra kullanmış veya kullanıyor olan var mı? varsa hangi hastalığın tedavisi için yazıldı ve ne gibi etkiler gözlemlediniz?

1. Anksiyeteye bağlı yemek yiyemiyorumdum mide bulantım vardı 10 kilo verdim iştah acmasi ve midemi rahatlaması için verdi doktor.Psikolojikte rahatlatıyor tabiki.

6 ağustos 2020 22:07

2. Mirtazapin etken maddeli ilaç kullandım. Muadili velorin. Ağır biz ihanet ve üzüntüden Sonra uyuyamama sorunu için gitmiştim doktora. Akşam yatmadan 1 2 saat önce yarım doz iç, uykun gelince hemen yat demişti. O zaman bu ilacı korkup kullanmadım. Sonrasında ruh sağlığım düzeldi, uykum da normale döndü ama bu olaydan sonra o gün kötü bir şey yaşadıysam uyuyayamama durumu başladı. Mesela ayda 2 3 defa gibi. O zaman sadece stresli, sinirli ya da çok üzgün olduğum akşamları içiyordum. 30 dk için çoooook tatlı bir uyku geliyor. Çok aşırı derin uyuyorsunuz. Sabahları kalkarken zorlanmıyordum ama bazen gün içinde sersem hissettiğim oluyordu. İştah açma özelliği varmış ama ben nadiren içtiğim için kendimde gözlemlemedim. 2 yıldır çok mutlu bir ilişkim var.hayatımdaki toksik her şeyden arındım. 2 yıldır ilaçtan hiç içmedim. Uykuları kaçıracak bir sıkıntım olmadı pek ya da sıkıntılarımı psikolojim düzeldiği için iyi tolere etmeye başladı.bence 2.si :)

7 ağustos 2020 00:59