aranızda sevgilisine rimjob yapan var mı?

1. rimci geldi haaaaaanıım. bir gidin allasen ya insanlar kusuyor sonra

12 ocak 2019 01:00

2. Daha önce sorusu döndüyse bilmiyorum ama cidden merak ediyorum :D

12 ocak 2019 01:01

3. Aynen benimki de istiyor. Eski erkek arkadaşlarımdan biri isteseydi imkansız derdim ama insan aşık olunca yapıyormuş :(

12 ocak 2019 01:03

4. Kakalıysa yapılmaz. Hoş, bunun da seveni var ama ı-ıh

12 ocak 2019 01:05

5. Neyse ki epey titiz sjsjjs

12 ocak 2019 01:09

6. hayır 6. anonim anüsü yalaması oral seks yapar gibi

12 ocak 2019 01:47

7. Sevgili veya değil farketmez, karşımdaki temiz birisiyse ve seviyorsa yapıyorum. Oral seks yapmak kadar normal geliyor bana

12 ocak 2019 04:22

8. ordaki bakteriler farklı. kadınlarda özellikle anüsteki bakterilerin vajinaya taşınmaması gerek (gizlinot: hatta o yüzden hep önden arkaya silin derler) yani partneriniz önce anüs sonra vajinayı yalasa sıkıntı değil mi nasıl rahatsız olmuyorsunuz:/

12 ocak 2019 06:43

9. İğrenç ya bu ne arkadaş. Bir insan neden g.t deliğinin yalanmasına ihtiyaç duyar başka aklı başında bir insan da bunu kabul eder anlamıyorum. aşk diye kendinizi kandırmayın aşkın bu midesizlikle ne alakası var? Aşık olduğum erkek bana bunu yap dese bir daha yüzüne bakamam yani anormal midir nedir diye. Ama neden sağlıklı fanteziler varken bu anlatsana biraz diye sorarım önce. Her şeyi geçtim ne olursa olsun hijyenik olması mümkün bile değil. Bir de normal karşılayanlar var bunu bir gün de şu sözlükte bir saçmalık normalleştirilmesin.

12 ocak 2019 11:32

10. Biz yapıyoruz erkek arkadaşımla birbirimize süslü.

12 ocak 2019 13:40