arda turan'dan neden herkes nefret ediyor?

sebepleri siralayabilir misiniz kizlar, rte sevdalisi oldugunu biliyorum sadece. simdi de basaksehire gelmis gs'ye ne yapti bu sahis?

1. Cok ozur dilerim suslum :( yanlisliklar yapmistim duzenleme seysi yokmus kimse gormemistir diye silip yeniden yazayim dediydim :))

14 ocak 2018 16:30

2. Milli takımdayken burak yılmazla falan anlaşıp fatih terim'e "biz prim istiyoruz" diyorlar. ORdan terim'le araları açılıyor. Millet de sen para için mi oynuyorsun o formayı gururla taşımalısın vs eleştiriyor. Hatta ilhan mansız çıktı dedi ki "bizim zamanımızda para konuşulmazdı, ayıptı" benim bildiğim olay bu. Ayrıca hangi milli maçto hatırlamıyorum. Takım yeniliyor, taraftar ıslıklıyor tabi. Arda oyundan çıkarken gülerek çıkmıştı. Terbiyesiz yani.

14 ocak 2018 16:35

3. Sadece gs degil bjk taraftari da istemiyormus kendisini. Hayir ulke cag mi atladi biz bakmiyorken... Futbol seyircisi hangi ara bu kadar elit ve saygin bir hale geldi ona sasirdim ben. Cunku bu grup arda gibilerin kopyasi zaten. Asan kesen guclunun yaninda olan... Ya da bir donusum atesidir belki de.

Evetci o kadar insan el ustunde tutuluyor li bir de...

14 ocak 2018 16:40

4. nefret değil ama bana göre yeteneğini sporcu disipliniyle harmanlayamadığı için eskisi gibi sevilmiyor futbol camiası açısından. özel nedenler de vardır tabii onlar ayrı.

(yazar: erleichda)nın dediği prim istiyoruz meselesindeki esas sorun milli takımda burak yılmaz haricinde herkesin prim alması. fatih terim burak yılmaz'ın başta sakatlıkları aynı zamanda da kondisyonunun iyi olmaması yüzünden ve en önemlisi özel hayatındaki birtakım sorunları takıma yansıtması gibi durumlar yüzünden primden pay vermedi o da kalkıp bunu arda'yla konuşunca arda da fatih terim'e rahat mısınız içiniz rahat mı hocam gibisinden bir konuşma geçmiş aralarında. olay da asıl oradan patlak vermiş. olay sonra krize dönüşse de kendi iç meselemiz bu deyip kapatmışlardı benim basından takip ettiğim kadarıyla.

fatih terim gs de yer aldığı sürece başta kulüp ve taraftarlar sıcak bakmayacaktır geri gelmesine. diğer kulüpler de bunlardan etkileniyor olabilir arda'nın sporcu kişiliği nedeniyle tabii.

14 ocak 2018 17:04

5. Kendisi turkiye'ye donersem galatasaray'dan baska takimda oynamam demisti, basaksehire transfer oldu. Galatasaray kiralamak icin teklif goturdugunde ucreti komik bulmustu, suan komik buldugu rakamin da altinda oynayacak. Zaten basaksehir kimin takimi yoneticileri kimler arkasinda kim var ortada. Galatasaray taraftarinin onu sevmemesi icin yeterli sebepler bunlar. Uc lafindan ikisinin "adam" olmasi, rte ridvan dilmen emre belozoglu volkan demirel gibi adamlarla surekli takilmasi da sevilmeme sebebi. Bu liste uzar gider ya, ben sadece iyi ki basaksehire gitti diyorum. Bir daha gelmesini istemem galatasaray'a

14 ocak 2018 17:50

6. Kendisi çok kaba ve arka mahalle kabadayısı. Kendisini gram taşımıyor.

14 ocak 2018 17:54

7. "ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" mustafa kemal atatürk

bu çocukta ahlak yok. kafa da yok gerçi.

14 ocak 2018 17:56

8. her skandalı patladığında pr için umreye gidip oradan fotoğraf atarken, instagrama Kuran'ı Kerim fotoğrafları yüklerken burada ve Avrupa'da eğlenmek için striptiz kulüpleri kapatması, gece kulübü çıkışlarında duvarlara merdiven dayayıp arkalardan kaçması gibi ikiyüzlülükleri mesela.

O çok sevdikleri uğruna ölecekleri! ülkelerinin takımının kadrosundayken para için kulübün içinde lobiler oluşturmaları, prim pazarlıklarına tutuşmaları. Üstelik bunu form sıfırken, göt göbek salmış sahada top oynayamazken yapmaları.

Sinem kobal'ı defalarca aldatıp ayrıldıktan sonra kendisi yeni sevgili yapmışken sinem biri ile çıkmaya başlayınca televizyona çıkıp sinem bitti benim için araya başkasını sokmayacaktı gibi şuursuz açıklamaları.

Kısacası yoz, ilkesiz, statükocu olması. Kadınları metalaştırması, kendisinden yaşça çok büyük bir gazeteciye fiziksel şiddet uygulaması, acun ile kanka olması. Çok var sebep.

14 ocak 2018 19:00