arden mi atlas mi sizce oğlum icin. farklı isim önerilerine de açığım eğer aklınızda varsa?

1. annesi neden böyle abidik gubidik isimlerle çocuğu zorluyorsun ki? özgür deniz barış selim gibi Zamansız isimler koysanıza anlamları da güzel hem.

23 mart 2021 21:47

2. belcikaya yolu duserse ardenen'den dolayi basi agriyabilir (belcikada bir bolge, oglunuza karadeniz ismi koymak ister miydiniz? ic anadolu?)

23 mart 2021 21:55

3. Ben aslında uzun zamandır Atlas ismini çok beğeniyorum ama ardenin de anlamı çok hoşuma gitmişti (parlayan,yüce gibi anlamları var) ama sanırım genel kanı Atlas olması yönünde :)

23 mart 2021 21:57

4. Anonim 4 bu isimler çocuğu zorlar mi bilemiyorum çok farklı ya da söylenmesi zor olduklarını düşünmemiştim acıkcası:/

23 mart 2021 21:59

5. ay neresi farklı ya, herkes aynı isimleri koyuyor 3 senedir :D

23 mart 2021 22:18

6. Atlas. Efsane/ mitolojiden dolayi da evrensel bilinen bir isim, turkce karakter yok, telaffuzu kolay. ilerde farkli bir yerde yasamayi secerse isi kolaylasir. Ilerde cocugum olursa koyacagim iki isimden biri benim de:)

23 mart 2021 22:58

7. Arden beyaz esya carsaf ya da genel ev esyasi markasi gibi onu sevmedim.

23 mart 2021 22:59

8. Bi de dumduz insanlar cocuguna yuce doruk muhtesem falan diye isimler boyunca asiri yapay geliyo bana, ana babasi ne ki cocuk bu isimle diye dusunuyorum ister istemez ama o benim kafamda olan bir sey sjshsj

23 mart 2021 23:02

9. arden de güzel atlas da bence. içinize nasıl siniyorsa öyle olmalı