arkadaşımın düğününe gideceğim ne giyeceğim bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?

liseden yakın bir arkadaşımın düğünü var ancak orada giyeceğim hiçbir şeyim yok. genelde kot tişört takılıyorum. kıyafetletle aram yok. zaten şıngır şıngır gitmem günlük sade bir elbise mi yoksa pantolon gömlek mi almalıyım. asıl sorun da şu ki kilom var. kıyafet bulabilir miyim bilmiyorum :( küçük bir şehirdeyim seçenekler de kısıtlı. en azından fikir verirseniz sevinirim.

1. trendyolmilladan şık bir elbise alabilirsiniz abiye olmayan ama çok günlük de olmayan

12 ağustos 2019 01:25

2. Kalem etek, gömlek / bluz olabilir

12 ağustos 2019 01:26

3. Topuklu ayakkabınız varsa var olan kotunuzun üstüne şık bir bluz veya body alsanız bence tamamdır. Hatta şu  aralar her butikte olan siyah triko tek omuz bodylerden alabilirsiniz hem fiyatları uygun kot ve topuklu bir de güzel makyajla gayet hoş olur

12 ağustos 2019 01:33

4. Ben dugune kot pantolonla gidilmesini hos karsilamayanlardanim. Hatta dugun sahibine yakinsaniz pantolon bluz bile ozensiz geliyor bana. Hic degilse duz bir elbise giymek hos olur, takiyla falan daha hos hale gelir zaten

12 ağustos 2019 01:37

5. benim yakın arkadaşım düğünüme kot ve trikoyla gelse üzülür ve alınırdım süslü bence pantolon bluz giymek istiyorsan da kumaş pantolonla şık bir bluz giymelisin ama yakın arkadaşınsa en iyisi elbise giymek bence (link: https://www.trendyol.com/trendyolmilla/siyah-kusakli-yakma-kumas-elbise-tprss19ut0096-p-4941385?boutiqueId=322751&merchantId=968 böyle), (link: https://www.trendyol.com/trendyolmilla/mavi-kusakli-cizgili-elbise-twoss19xo0114-p-5938805?boutiqueId=323064&merchantId=968 böyle), (link: https://www.trendyol.com/trendyolmilla/siyah-kusakli-desenli-elbise-twoss19lj0106-p-4629420?boutiqueId=323064&merchantId=968 böyle) veya (link: https://www.trendyol.com/trendyolmilla/zumrut-yesili-kemerli-elbise-tprss19fz0068-p-6706987?boutiqueId=323064&merchantId=968 böyle) bir model olabilir vücut tipinize uygun olarak

12 ağustos 2019 01:44

6. trendyol diyen süslüler düğün cumartesi olduğundan tatil dolayısıyla yetişeceğini sanmıyorum asla gelmez o vakte:( mavi kuşaklı elbise çok hoş bu arada. Kumaş pantolon ve kalem etek diyen süslüler kilom var yakışır mı bilmiyorum hiç bu tarz giyinmediğimden abes durur korkusu var.  Soran olursa diye 1.72 ye 79 kilom. Bu ara baya ödemim var tartılsam fazla da çıkabilir

12 ağustos 2019 02:06

7. Ben soruyu liseden bir arkadaşınız olarak okudum liseden yakın bir arkadaşınızmış o zaman kot bluz basit kalır diğer süslülerin de dediği gibi. Elbise en güzeli

12 ağustos 2019 02:06

8. Evet süslüm sade kafama göre bir elbise bulsam alacağım. Küçük şehirde yaşananın dezavantajı böyle durumlarda istediğini bulamamak.

12 ağustos 2019 02:09

9. Bende küçük şehirdeyim sizi çok iyi anlıyorum süslüm :) inşallah içinize sinen bir şey bulursunuz

12 ağustos 2019 02:13

10. İnşallah, çok teşekkür ederim :)

12 ağustos 2019 02:16