arkadaşımın evinde bulduğumuz şey ? büyü mü? ?

merhaba herkese. dün başka bir şehirde yaşayan yakın arkadaşımı ziyarete gittim bir gün kalıp döndüm. birkaç sene önce evlendi ve yeni çocuğu oldu. neyse evinde dolaşırken yer yer siyah tohum benzeri şeyler gördüm ve ona söyledim. süpürdük biraz ama duvar kenarından daha çok çıkmaya başladı ve yatak başlığının arkasına bakınca bir kiloya yakın döküldüğünü gördük. benden birkaç gün önce hem annesi hem de kayınvalidesi oraya gitmiş. kayınvalidesinin büyü yaptırdığından şüpheleniyor çünkü eşi çok değişmiş evlendiklerinden beri. eşi bu büyü işini duyunca annesini aradı ve annesi senin karın yapmıştır bana iftira atmak istemiştir diyor. her neyse bu adam tabi yine arkadaşıma psikopat muamelesi yaptı annesini korudu. asıl sorum bu tohumla büyü ne işe yarayabilir? hiç anlamam bu işlerden, bebeğe ya da arkadaşıma zarar gelir mi?

1. tohum büyüsü ilk defa duydum.. bilemiyorum olabilir ss

6 eylül 2022 19:17

2. A1 Googleda siyah hardal tohumu büyüsü diye bir şey buldum, ara bozmak yuva yıkmak için falan diyor ama çocuk doğunca bunu niye yapsınlar anlamadım çocuğa garezleri mi var yani

6 eylül 2022 19:25

3. Kayınvalidesi eşin yaptırmıştır, bana iftira atıyor dediğine göre kesin o yaptı büyüyü. Durduk yere böyle saldırı moduna geçenler %100 suçlu oluyor

6 eylül 2022 19:29

4. Haklısın a3 cidden öyle, büyü nasıl bozulur peki

6 eylül 2022 19:57

5. @a3 +1 suçunun üstünü kapatmak için saldırı moduna geçmiş kaynana. Evini sirkeli su ile silsin felak nas ayetel kürsi okuya okuya. Onun dışında ne yapılır bilemiyorum

6 eylül 2022 20:19

6. Sağ olun süslüler bi söyleyeyim geçer umarım

6 eylül 2022 20:42

7. Esinizin gidip de bunu annesine anlatması sacma asıl. Ne diyecek yaptı olsa bile yaptım mı diyecek? Bunu eğer inanan biriyseniz bilgisine guvendiginiz birine sorun bence. İnternetten bakmakla olmuyor

7 eylül 2022 09:18