arkadaşımın yeni arkadaşlar bulunca beni satması?

7 yıllık arkadaşımla aynı eve çıktık üniversitede her şry güzel gidiyordu 10 gün önce yeni birileriyle tanıştı ve biriyle flört oldu 10 gündür eve uğramıyor başka yerde uyuyor bana tek yazma sebebi gelmeyeceğini haber vermek insanın arkadaşını merak etmesi arayıp sorması gerekmez mi benimde erkek arkadaşım var haftada 1 gider kalırdım kaldığım zaman bana yarın erken gel beraber kahvaltı yapalım derdi bunun karşılığı bu mu süslüler ben mi abartıyorum

1. Bunu kendisine söyleyşnce ben seni satmadım seni merak etmek zorunda değilim dedi bende bu zorunluluk değil zaten insanın arkadaşını merak etmesi gerekiyor dedim şuan eşyalarını aldı gitti evden arkadaşının yanında kalacakmış bundan sonea

22 nisan 2022 03:47

2. ben olsam ben de kırılabilirdim. sana bir şeyler zorunlu ya da borçlu değil ama en nihayetinde o konuda haklı. bu kadar acı yapma, değer vermeyene sen de değer verme boşver kalsın istediği yerde istediği kadar.

22 nisan 2022 03:54

3. Süslüm çünkü ben buraya ondan önce geldim ona geldiği zaman yardımcı oldum her şeyi ben öğrettim erkek arkadaşıma haftada max 2 kere gittim kendisi evde yalnız kalmak istemediği için şuan kendisinin bunları yapması beni sinir ediyor üzülmekten daha çok

22 nisan 2022 03:58

4. Sallama süslü ama bu da sana ders olsun böyle hızlı başlayan ilişkiler çabuk biter. Arkadaşın terk edilip dertleşmek istediğinde sen de sevgiline zaman ayırırsın.

22 nisan 2022 04:04

5. yakın bi gelecekte ağlayarak seni arayacak bence

22 nisan 2022 04:23

6. Süslüler çok teşekkür ederim dün eşyalarını toplarken hala ben seni satmadım alt tarafı 10 gün eve gelmedim diyordu kdshwhebnd ben mi abarttım acaba diye sormak istedim

22 nisan 2022 10:43