arkadaşım konuşurken dudaklarıma bakıyor?

arkadaşım(erkek) sürekli ama sürekli gözlerini dudaklarıma dikiyor. başta dişimde bi şeyler kaldı zannediyordum ama artık rahatsız oluyorum. sizce ben mi bu konuda fazla düşünüyorum yoksa gayet normal mi ki bence asla değil?

1. Gözlük kullanıyor musunuz? Beni de bir arkadaşım bundan dolayı uyarmıştı. Sonra baktım gözlüğü yansıdığı için yapıyormuşum.

16 mart 2021 18:48

2. Bazi insanlar agza bakar karsisindaki konusurken. Arkadasiniza 'ay disimde bir sey mi var' 'agzima bakinca odaklanamiyorum, ben konusurken gozlere bakiyorum' gibi bir sey diyin, o da cavabını versin.

Bu kadar basit bir seyden de insani hemen sapik ilan etmeyin ya.

16 mart 2021 18:56

3. hoşa gitmek gibi bir durum olmayabilir. bazı insanlar sadece alışkanlık olarak dudağa bakıyor. hoşa gitmek gibi bir durumda insanlar genelde gözlere kilitleniyor bence.

16 mart 2021 18:58

4. annemde surekli dudaklarima bakiyor deli oluyorum ya sidkjdsjssjs goz kontagi severim.sor suslu agzima niye bakiyosun diye

16 mart 2021 19:08

5.  anonim5 yukarıda ben sapık mı yazmışım sizin kafanız mı iyi hasta mısınız siz? normal değil diyorum benden hoşlandığını düşünüyorum bu hareketle. normal değil demek senin için sapık mı demek?

16 mart 2021 19:16

6. İnanma skecekkk

16 mart 2021 19:17

7. zaten sevgilim var, hoşlanacağım kişiyi yakın arkadaşım yapmam. yakın arkadaşımın hoşlanması götümü kaldırmaz. ego ne alaka?

16 mart 2021 19:17

8. Benim de yakın arkadaşım(kız) ben konuşurken sürekli dudaklarıma bakıyor. Bu onun lezbiyen veya biseksüel olduğu anlamına mı gelecek yani? Bazı insanlar konuşulanın daha iyi anlaşılması için konuşanın dudaklarına bakabilirler, normal bence. Belki de göz teması kurmayı sevmiyordur.

16 mart 2021 19:31

9. baştan beri böyleyse alışkanlıktır size özel bir davranış değildir. ama size çekim hisediyorda olabilir. bence siz arkadaşınızı gözlemleyin. kadın erkek farketmeksizin dudaklara bakıyorsa sorun yok ama sadece size karşı böyleyse bence problem uyarabilirsiniz

16 mart 2021 19:34

10. ben (kadın) de arkadaşlarım (kadın, erkek) konuşurken sürekli ağızlarına bakıyorum. heteroseksüelim ve konunun cinsiyet ya da cinsellikle alakası sıfır benim tarafımdan. ağzına bakmazsam anlayamıyorum ne söylediğini, dikkatim dağılıyor. belki arkadaşınız da benim gibidir.

16 mart 2021 19:34