arkadaşlarım bana asosyal dedi moralim çok bozuk?

bi konu açıldı (hatırlamıyorum) başka arkadaşın mı var ki senin gibi asosyal değiliz falan dediler. bundan önce aynı çevreden biriyle flört tarzı konuşuyorduk benim çevrem geniş senin gibi değilim falan demişti. demek ki arkamdan bu muhabbeti yapıyorlar ki konuştuğum çocuğun da bundan haberi var, duymuş. oysa ki öyle de değilim sadece sosyal medya vs kullanmıyorum. onun dışında başka arkadaşlarım da var. neden böyle bişey dediler bilmiyorum. çok moralim bozuldu. kaç gündür bunu düşünüyorum. napmalıyım sizce şimdi

1. Bırak süslücüm şu bamya sümüğü beyinlileri

23 aralık 2018 16:16

2. Aptallar işte çok arkadaşı, çevresi olanlar kendilerini dünyanın merkezi sanıyorlar çevresinde konuştuğu çok var diye en sosyali onlar oluyor

Takmayın kafanızı, asosyal olmak ya da çok arkadaşı olmamak bunlar bir insanın kalitesini, karakterini belirleyen şeyler değil.

23 aralık 2018 16:23

3. Bişeyini kıskanmışlar düşünüp düşünüp kusur bunu bulmuşlardır tecrübeyle sabit. Bir de biraz daha içe dönük biriyseniz çevreniz gemiş bile olsa asosyal diyebiliyor böyle aptal insanlar.

23 aralık 2018 16:25

4. süslüler bi de bunu biri söyledi sonra diğeriyle bakışıp gülüştüler birbirleri ile. Çok sinir bozucu bi andı napacağımı bilemedim ben de. Gerçekten çok moralim bozuldu insanların böyle arkamdan konuşmasına evet kötü bir şey değil çok sosyal biri değilim ama asosyal de değilim kendimce bir çevrem var.

23 aralık 2018 16:30

5. Çevrenin geniş olması değildir ki asıl mesele. O çevreyle gerçekten nasıl bir bağ kurduğundur. Belli ki onlar samimi bir arkadaşlık geliştirmemişler seninle süslü. Arkandan konuşan, yüzüne seni kıracak yıpratacak laflar söyleyen insanlar gerçek arkadaşın olamaz. Böyle insanların sözlerini kafana takma.

Sosyal medya kullanmak da bir zorunluluk değil. Bununla ilgili de kendini kötü hissetme. Ben de kullanmıyorum. Kişisel bir tercih isteyen üye olsun diye kurulmuş platformlar bunlar. İnsanları bunlarla ilgili yargılayan yaftalayan kitlede sorun var diye düşünüyorum.

23 aralık 2018 17:02

6. süslü zaten yakın arkadaşlarım değildi ama yine de üzüldüm. Ben onların bu şekilde kalbini hiç kırmamıştım

23 aralık 2018 17:38

7. Nereden varmışlar bu kanıya? Asosyal değilseniz değilim diyebilirsiniz ve asosyal olmak kötü mü . Kendinizi nasılsnız öyle kabullenin kabullenmeyeni de öyle boşverin

23 aralık 2018 18:01

8. büyük ihtimal sosyal medya vs kullanmadığım için böyle düşünüyorlar

23 aralık 2018 18:09

9. yaslariniz kac suslu merak ettim?

23 aralık 2018 18:37

10. 21-22 civarları süslü