arkadaşlar kulağım tıkandı tamamen yardım edin?

kulagimi hic temizlemem zararli biliyorsunuz. kulak pamuklari iceri itiyor. gecen aksam biraz temizleyeyim dedim iyice doldu cunku. temizlerken de tıkandı nasıl acabilirim? gliserin bende işe yaramıyor ne yapayım oneriniz var mi?? en olmadi kbb ye gidip vakumla actiracagim ama onu yaparken de canim yaniyor

1. Eczaneye gidin kulak tikanikligini acmak icin cesitli urunler oluyor. Bir ucunu yaktiginiz çubuk gibi bir urun öneriyorlar ben bu nedir ya ise yaramaz demistim ama yariyor. Once onu deneyin acilmazsa tek care doktor zaten.

11 haziran 2018 13:24

2. kulağın içindekileri cekiyor degil mi anonim?

11 haziran 2018 13:25

3. Evet o mantikla çalışıyor. Bu yakilan çubuğu babam icin almistik inanamamistim ben cikardigi kirlere :d kendim de farkli bir zamanda konik baloncuk seklinde icine su doldurulan bir urun kullandim o da ben de ise yaradı. Ikisi de icindekileri cekme yöntemiyle calisan urunler. Yani oncesinde eczane kurtarici olabilir hemen gidin bence. Simdiden gecmis olsun cok rahatsiz edici bir his biliyorum.

11 haziran 2018 13:31

4. çok teşekkür eder, güzel ve sağlıklı bir gün dilerim anonim 😳

11 haziran 2018 13:40

5. Sağlık ocağında bana "buşonex" adlı bir ilaç yazmışlardı. Üzerindeki talimatları uyguladım açıldı kulağım. Sıvı bir ilaç kulağa damlatiyorsunuz günde 3 defa. 20 ya da 30 tl olması gerek.

11 haziran 2018 13:47

6. Eğer evde yapılacak acil bir öneri istiyorsanız bardağa sıcak su doldurun kulağınızı buhara tutun eğik bir şekilde. Bende işe yaramıştı.

11 haziran 2018 13:50

7. çok sağol 6. hemen deniyorum bunu olmazsa da eczaneye gidip şu yakilan seylerden isteyecegim 👌

11 haziran 2018 13:54

8. ben 6-7 ayda bir özel hastanede temizletiyorum 50 tlye. Yılda iki kez temizletmeme rağmen her seferinde öyle bir kir çıkıyor ki.. Hiç kulak temizletmeyen insanlardan neler çıkar çok merak ediyorum

11 haziran 2018 15:02

9. Kbb ye gidin hemen temizler. Kulak mumu olarak satılan şey kulağınıza zarar verebilir, erimiş mum içeri doğru akıp ve sıcak sıcak kuşak zarına gelebilir. Mumda insanların kir sandığı şey kir değil mumun kendisi. Kulağınızı hiç temizlememek de doğru değil bebek kulak çubukları kulak yoluna çok girmeden dışını kabaca temizliyor, önemli olan kulak zarına doğru ittirmemek

11 haziran 2018 17:42

10. kbb ye gideyim dedim ben de en garanti yontem o tesekkur ederim hepinize