arkadaslar yerleri silmek için moptan daha kolay, pratik silebilecegimiz işe yarar bir ürün arıyorum.?

böyle arada şöyle bir silip geçmek için temizlik yapmadan önce. çünkü çok çabuk toz oluyor böyle arada silip geçmek için işe yarar bir ürün arıyorum. mesela ucuna ıslak mendil takıp silinen ürün işe yarar mı? parex, scotch brite vs gibi markalarda var.

1. Rossmandan almıştım ben, ucuna kendi ıslak mendilleri takılıyor yine Fink biseydi marka unuttum. Ama dandik bişey mop, çabuk kırılabilir. Bizimki 4 senedir sağlam. Sprey moplar var bir de, onlar da pratik.

5 mart 2023 11:00

2. Kesinlikle rossman mop ve aynı markanın yer için ıslak mendilleri. Yuvarlar yuvarlak yapısı var efsane siliyo yerleri

5 mart 2023 11:57

3. (link: https://ty.gl/uefts3vkq8 )

5 mart 2023 11:57

4. Teşekkür ederim arkadaşlar. Rossman in mobunu bulamıyorum sitesinde maalesef.

Sprey mop olarak da alabilirim Teşekkür ederim anonim 3.

Çok ucuz değil artık bu ürünler bir de eve alıp alıp memnun kalmayınca öylece köşeye atmak istemiyorum o yüzden inşallah daha çok kişi deneyimlerini paylaşır.

5 mart 2023 12:39

5. (link: https://www.hepsiburada.com/profithome-sihirli-mop-temizlik-seti-istedigin-bezi-tak-yer-duvar-tavan-mopu-p-HBCV000027BLKU?magaza=bar%C4%B1%C5%9Fevim Arkadaşlar bunu) almayı düşünüyorum. Her bez takilabiliyormus. Buna yer için olan ıslak mendilleri de takabilir miyiz acaba?

Bu üründen kullanan var mı?

5 mart 2023 13:31

6. ss bu son attığın kilitli yeşil moptan biz de yeni aldık ıslak mendil tarzı şeyler takılır mı bilmiyorum ama her bezin takılması çok rahat bişey kesinlikle. ben trendyoldan almıştım kendinin gri bi beziyle geldi kuru haliyle bile şöyle bi toz olan yerleri geçiyorum acil durumlarda çok pratik oluyor. annem de cam silmek için kullanıyor kendisini cam bezi takarak. sapı falan da çok ergonomik geldi bana baya kullanışlı olacağını düşünüyorum

5 mart 2023 15:07

7. Rossmann'ın mopu yerine parex alın derim, çok sağlam. Rossmann'ınki hem kısa hem de çok oynuyor. Ama sadece kuru toz çeken bezler ya da ıslak mendiller için uygun, bu sizin gönderdiğiniz gibi bez takılmaz.

5 mart 2023 15:40

8. Anonim 5 ve anonim 6 Teşekkür ederim. Şimdi de parex in Süpürgeç ini almayı düşünüyorum. (gizlinot: Kararlılıkla dünya markasiyimdir :)) Çünkü o ilk attığım mop mantıklı ama benim istediğim pratikliliği vermeyecek çünkü ıslak mendille kullanma ihtimali yok gibi.

Parex alayim belki uyan bir bez de takarım ara ara.

5 mart 2023 18:58

9. Attığınız moptan çok uzun süredir kullanıyorum, ıslak mendil değil ama parkeler için yapılan mendillerden( boyutları daha büyük) sıkıştırılabiliyor, ben gayet memnunum.

5 mart 2023 19:05

10. Anonim 7, siz bu yukarıda paylaştığım mandalli gibi bez sıkıştırma yeri olan moba (link: https://www.trendyol.com/parex/supurgec-islak-temizlik-bezi-p-55276559 Bu Ürünü mü mesela kullanabiliyorsunuz.) Çünkü bu mendilin boyutu 21×28 cm ama yukarıda attığım mobun tabanı 13×35 cm yaziyor. O yüzden yerleştirilemez gibi gelmişti bana.

Çekiştirirsek mendili sığar mı acaba ? Sizin kullandığınız mobun ve mendilin linki var mı acaba ?

5 mart 2023 19:30