arpacık için göz damlası kullanmış süslüler hangi damlayı kullandınız?

geçen gün gözümde arpacık çıktı, eve en yakın eczaneye gittim ve bana onadron simple damla verdiler. damlanın prospektüsünü okuyunca tereddüt ettim çünkü arpacık için pek uygun bir damla değilmiş gibi duruyor, ayrıca akıntı durumunda kesinlikle kullanmayın yazıyor. bana ilaçları veren kişi kalfaydı bu yüzden içime bir kurt düştü. aramızda aynı damlayı kullanan var mı hiç? yoksa da sizin kullandığınız damlaların ismi neydi? biraz araştırıp yarın başka bir eczacıya sormak istiyorum

1. Acilen göz doktoruna başvurun. Arpacık diyip geçmeyin. Maalesef bende de arpacık çıktı ilk günden itibaren doktora gittiğim ve tedavilerimi geciktirmediğim halde şalozyona dönüştü. Şu an hala tedavim devam ediyor. Kimse size burada damla öneremez, önerse de kullanmayın. Kirpik dibi iltihabına bağlı olarak arpacık gelişmiş olabilir benim öyle oldu. Blefarit çok inatçı bir enfeksiyon 4 aydır uğraşıyorum yaklaşık. Doktorunuzun değerlendirmesi lazım.

23 mayıs 2023 23:50

2. sıkıntı şu ki yaşadığım yerde göz doktoruna muayene bulamıyorum, özel hastane içinse durumum müsait değil şu anlık. Ama bulmaya çalışıcam mecbur

23 mayıs 2023 23:52

3. Benim yaşadığım yerde de çok zor bulunuyor mhrs den boşluk olmasa bile talep oluşturun. Biri randevusunu iptal ettiğinde size bildirim geliyor. Böylece randevu oluşturabiliyorsunuz. Ben de bu şekilde randevu bularak gidiyorum.

23 mayıs 2023 23:55

4. Teşekkür ederim süslü

23 mayıs 2023 23:56

5. bir diş sarımsağı ikiye böl arpacığa sür. gözünü çok yakacak ama arpacık için daha etkili bi tedavi bilmiyorum. lens kullandığım dönemde çok arpacık çıkardı daha ilk gün çıkacağını hissettiğimde sarımsak sürüp hemen yok ediyodum şrfszi

24 mayıs 2023 00:52

6. Aile hekimine başvursanız, arpacık çok sık görülen problem uygun reçete yazar muhtemelen. Bir arkadaşım sıcak uygulama iyi geliyor derdi gözünde sık çıkıyordu onun. Ama siz bir doktora sorun yine de.

24 mayıs 2023 01:44