yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    4 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    artı bakiye virman hk soruma yardımcı olmanız mümkün mü?

    1. kredi kartı ile yapmak zorunda olduğum bir alışverişimin ücret iadesi oldu, bunun para kartıma aktarılabilmesi için dilekçe verdim çünkü kredi kartı kullanmıyorum o alışverişim bankakartını kabul etmeyen bir firma için istisnaydı.

    bankada bayağı kem küm edildi, kredi kartı hesabınızın + olması istenmeyen bir şey vs dendi, hiç mi kullanmıyorsunuz kredi kartı dedi ki hesap detaylarıma bakıldığında kart kullanıma açıldığından bu yana bu alışveriş dışında kullanmadığımı çok rahat görebilir yani doğru söylüyorum.

    artı ücret çıkabilir biz sizi bunu sormak için ararız dedi çalışan. şu an talebim artı bakiye virman olarak işleme alınmış gözüküyor ama henüz bankadan işlem için şu kadar ücret çıkacak kabul ediyor musunuz şeklinde aranmadım.

    gerçekleşmesi bu kadar zor ve sahiden ücret yansıması olacak bir işlem mi .kendi paramı almak için neden ektra ücret ödemeliyim. ben bankacılıkta bu tarz işlemlerin zor olmayacağını düşünüyordum. banka iş bankası. bilgi sahibi olup cevap verebilecek olan varsa çok sevinirim.

    30 aralık 2019 11:07

    2. Süslü ben bankacıyım. Bu tarz işlemler çok sıklıkla yapılır aynı gün hesabına geçer bakiye. Ve herhangi bir masrafı vs olmaz. Sonuçta kartından artı bakiye transferi yapılıyor. Eft, havale gibi bir işlem değilki masraflı olsun. Sen call center ile mi yoksa şube personeli ile mi görüştün?

    30 aralık 2019 12:29

    3. Hiç bi masrafı yok çünkü hizmet değil bu zaten senin olan paranın iadesi.eğer çok hantal sistemi olan bi banka değilse İş bilmeyen bi personele denk gelmişsindir. 1 günlük işlem. Ya senin hesabına ya şube muhasebe hesabına aktarırlar.Muhasebe hesaplarına gönderirlerse kimliğinle vezneden çekmen gerekir.

    30 aralık 2019 12:55


    4. süslüler çok teşekkür ederim aradım görüştüm. iade, talep ettiğim bankakartıma geçmiş öyle söylüyor çalışan ama hayır geçmiş gözükmüyor olsa hesap hareketlerinde görürdüm sadece artı bakiye virman yazıyor kredi kartı işlemlerimde ama bankakartı/maaş kartımda ama buna dair herhangi bir hesap hareketi yok. müşteri ilişkilerine ulaşmaya çalışıyorum.

    30 aralık 2019 13:52