arzu sabancı'nın kendisine gelin beğenememesi ve kendi geçmişi?

bu konu hakkında düşünceleriniz ne?

1. Hakkında söylenenler ne kadar doğrudur bilemem ama hanımefendinin ailesi şu an oğullarına yakıştırabileceği bir aile değilmiş maddi ve kültürel olarak falan ve kendisi hostesmiş. Yani mümkün değil hostes bir memur(gizlinot: Ailesi kim bilmiyorum ama mesela bir memur) kızıyla oğulunun evlenmesine müsaade etsin şu an. Son zamanlarda pek bakmadım ama geçen yıla kadar soyadına rağmen hala instagramında zengin olduğunu kanıtlamaya çalışır pozları vardı hatta biri ekşide yazmıştı yıllardır oturduğun yalıyı kendine yedirememişsin falan gibi. Yani sürekli çocuklarını sevgililerin sen ayırıyormuş, hatta internette sonunda kendine yakışan gelin buldu diye haberlerini yapıyorlardı falan ki pek magazin takip eden biri olmamama rağmen bu kadar biliyorum. Çıktığı kabuğu unutup böyle etrafa yargı dağıtması çok irrite edici değil mi ve çocuklarının hayatına bu kadar müdahale etmesi? Siz ne düşünüyorsunuz?

8 ocak 2020 01:20

2. eski dedikodu sorusunda konuşuldu bunlar

8 ocak 2020 01:21

3. Yüzlerce dedikodu sorusu açıldı ve birçoğunda yüzlerce cevap var. Hepsine tek tek bakmalı mıydım?

8 ocak 2020 01:22

4. Önceden konuşuldu diye artık konuşulmayacak mı? Benim bilgim yok. Paylaşanlar olursa kahve mi yaptım brkliyorum:)

8 ocak 2020 01:24

5. iyi hadi konuşun ee ne diyeceksiniz? neydi ne oldu mu? sonradan görme mi? geldiği yeri unuttu mu? daha orijinal bir şey diyecekseniz buyrun. hep aynı terane.

8 ocak 2020 01:29

6. Of anonim2 bende gidip o kadar cevap olan herkesin bir yerden başka şey anlattığı dedikodu sorularını okumuyorum, ne güzel spesifik bir soru var burada demek ki insanların konuşası gelmiş illa müdahale mi etmek zorundasınız. Kadın sanki kendi oğulları muhteşem iş gibi davranmıyor mu neremle güleceğimi şaşırıyorum. Hacı zaten eskortlarla çok içli dışlıymış diye duydum zaten esra-ceyda olayı falan çıkmıştı. Seks bağımlılığı için terapiye başlatacaklarını falan diye şeyler okudum. Yani ben bir kadın olarak o adamın bu kadar olayından sonra yanına yaklaşmam anası hala kendi işinde gücünde olan kızları beğenmiyor.

8 ocak 2020 01:43

7. Kendi geçmişi hakkında pek bir bilgim yok ama sabancı ailesine girecek gelin adayı için seçici davranmasını gayet normal buluyorum. maddi ve kültürel olarak denklik çok çok önemlidir. denk olmayınca çok ciddi sorunlar oluyor, sıradan ailelerde bile sorun yaratırken böyle son derece varlıklı ailelerde çok daha ciddi problemlere neden olur. Dışarıdan aileye bir kişi girecek ve o kişinin ailesi girecek. tabii ki de seçici olacak.

8 ocak 2020 03:12

8. Anonim 4 evet uçakta tanışmışlar. Yalnız bence arzu sabancı çok güzel, gençliği çok çok daha güzelmiş. Zengin adamın yanına trophy wife olarak aldığı içi boş ama çok iyi görünen güzel kadın modeli işte, eğitimli veya sofistike olmasına gerek yokmus zamanında. Ama şimdi nedense piyasa yükseldi, cicişlerle yatıp kalkan ezik oğluna gelin beğenmiyor ahşahjas bence buz gibi komedi.

8 ocak 2020 03:30

9. seçici olabilir ama tavırları itici. kendi oğulları leş resmen. hacı sabancı özgeyi aldatıyordu sürekli , hakan zaten malum ona rağmen kız seçiyor. bide özgenin arkasından hacı gönül eğlendirdi tarzı bişeyler demişti. iğrenç

8 ocak 2020 03:44

10. Ben hakanı bebekte görmüştüm. Fakat o olduğunu anlayamamıştım ilk etapta. Bu mekandan çıktı söförü kapısını açtı bu girdi içeri. İçimden bu genç çocuk ne iş yapıyorda söförü var filan diye geçirdim. Sonradan düştü jeton. Plaka!

8 ocak 2020 03:48