aslan erkeği balık kadını yorumlayalım süslüler ?

süslüler harita bir bütün biliyorum ama az çok herkes güneş burcunun özelliğini taşıyordur bu ilişkiden fayda gelir mi bu ağlak balığa

1. Abovv annem ve babam. Baya kötü. Ama tabii olur mu olur sen bizimkilere bakma süslü.

14 şubat 2021 22:16

2. Aslan erkeği ateşten gömlek ya. Koç burcuyum sürekli aslanlarla enerjim tutuyor ama bitişi çok kötü. İntikam almadan seni bırakmıyor aslan burcu senin yıkıldığını görmek istiyor. Anca öyle bırakıyor yakanı. Bi daha mı tövbe.

14 şubat 2021 22:24

3. Hiç bulaşmayın cidden flörtten sonra bile ciğeriniz düşer. Çok yakın bir zamanda yaşadım çünkü.

14 şubat 2021 22:40

4. çook kötü bir ikili. balık özel alan düşkünü muhtemelen derin düşünen bir insan, duygusal. aslan gösterişi sever, daha dışadönük, kendini göstermeyi sever. çok dengesiz bir ikili. benim yükselenim ve burcum bu iki burç, haritam da yarı yarıya balık ve aslan. hayatımda gördüğüm en çift karakterli kişiyim. on gün gösterişli deli dolu uç yaşarsam yirmi gün köşeme çekilir insanlardan kaçarım. ama en nihayetinde gerçek hayat burçlardan farklı, insanın kendi deneyimleri ve bulunduğu koşullar her zaman daha önemli. yaşayın görün ve iyi gözlemleyin bence.

14 şubat 2021 22:42

5. Az çok tahmin edebiliyorum süslüler biliyorum Aslan burcunu ama bana sinsi bir balık ya da yengeç erkeğinden daha iyi mi acaba diye düşündürdü daha önce balık erkeği deneyimim oldu o daha beter Aslan en azından nettir sanki

14 şubat 2021 22:43