aslan erkeği ve başak kadını ilişkisi?

sizce nasıldır? (gizlinot: aşk, uzun süreli ilişki, cinsellik bakımından)deneyimlemiş olan veya çevresinde olan var mı? --ayrıca sadece sorulan soruya cevap verecekler ve burçlara inananlar yazsın, kimse sizin astroloji hakkında kişisel görüşünüzü merak etmiyor

1. 3 sene toksik ilişki yasadım azcık aklın varsa topuklarına vurarak kaçarsın. Başak cok naif bi burctur bi dısına asla gostermez ama içi içini yer. Aslan narsisti başağı gunden gune yer bitirir. Ego yerini şiddete bıraktı anca kendime gelip bırakabildim oyle manipülatörler.

14 aralık 2020 19:24

2. Elbette her insan bir değildir ama ben bu ilişkide bir ciğerimi kaybettim... aldatıldım. Onlarca kez manipüle edildim. Dünyanın en toksik ilişkisini yaşadım. Zar zor kurtuldum...

Aslan erkekleri tam bir narsist oluyor. Flörtözler. Kaybetmekten nefret eder. 9 yaşında Aslan Burcu yeğenim var onunla oyun oynuyoruz mesela kaybedince hırsından ağlıyor🤦🏼‍♀️

Cinsellik iyi. Güzel sevişiyorduk eski sevgilimle. Ama işte... aldatmaya meyilli. Dikkat edin.

14 aralık 2020 19:32

3. Aldatmaya hiç meyilli değil. Son derece sadık. Mükemmel bir koca ve baba. Her zaman hayatının en üst sıralarındayım. Ama ben de başak gibi bir başak değilim. Tamamen yükselen akrep özellikleri taşıyorum. Belki ondandır. Ben de yırtık bir tipim. Ezilmiyorum. O da bundan hoşlanıyor zaten. Güçlü kadın sever aslan.

14 aralık 2020 19:36

4. Sadece burç olarak bakmamak lazım bence.ay burcu,yükselen,doğum haritasında ki kişisel gezegenler ve burçlar karakteri ve davranışları çok etkiliyor.İki taraf için de bunlara ve açılara bakmak gerekiyor.Doğum haritasından falan anlıyorsanız sinastri haritasına bakabilirsiniz.

14 aralık 2020 19:43

5. Süslüler aldatmaz umarım biraz üzüldüm bunları duyduğuma :( bu arada benim yükselenim kova, ay oğlak, Venüs terazi, mars akrep. Onun yükselenini bilmiyorum ama ay kova, Venüs yengeç, mars yay.

14 aralık 2020 19:51

6. Kendini asla beğenmediğini iddia etse de sürekli kendini geliştirmeye çalışan bunu takıntı yapmış bir insan. Bence alttan alta da kendini beğeniyor ve kendinden bahsetmeyi reklamını yapmayı falan çok sever. bana ilk başta çok değer veriyordu, çok şımartıyordu. Şu an dümdüz sanki ilgisini biraz kaybetti. Flörtöz mü bilmiyorum ama bir gün bana ilgisini tamamen kaybeder başka kadınlara yönelir diye korkmuyor değilim. Dediğim gibi kendi hakkında konuşup takdir toplamaktan hoşlanan bir tip sonuçta.

14 aralık 2020 19:57

7. bence sürekli bunu düşünüp kendine çekme bu düşünceyi.Aslan burçları övülmeyi takdir edilmeyi cok seviyor aynı şekilde ilgiyi de.Belki biraz daha ilgili davranırsan değişebilir sana karşı davranışları

14 aralık 2020 20:11

8. Bilmiyorum gerçekten Yeri geldiğinde takdir ederim ama ortada birşey yokken insanları pohpohlamayı seven bir insan da değilim. Bu konuda pek uyumlu değiliz sanırım.

14 aralık 2020 20:17