avon viva la vita parfüm kokusunu bilen var mı ? kör alış yapacağım ama bilen biri kokusunu çiçeksi mi ağır mı tarif edebilir mi ?

yani beğenilmeyecek gibi değildir herhalde ona göre alıcam da

1. Ben kullandım süslüm çiçeksi çok güzel bir koku ama büyük ayrıcalık etkileyicilik beklemeyin yine se. Elimin sürekli gittiği bir koku

12 şubat 2022 00:01

2. Demeye değer o zaman değil mi ? Zaten ağır değil de hafif kokular tercih ediyorum wish of love’ı çok seviyorum mesela ve zaten bir tek onu biliyorum avon parfümlerinden ama onun da kalıcılığı yok edt olduğu için. Viva la vita edp diye kestirdim gözüme kalıcılığı nasıl peki wishoflovedan fazladır değil mi?

12 şubat 2022 00:20

3. Süslüm o zaman seversiniz bence wish of love’dan daha güzel. Kalıcılık konusunda ne desem yalan olur günden güne degisiyor bende. Bazen pek kokusu gelmiyor bazen ertesi gün göğsümden kokusunu alıyordun

12 şubat 2022 00:33

4. Aldım gitti valla o zaman süslü wish of lovedan daha güzelse severim her türlü hem de edp ❤️ çok çok saolun kararsız kalmıştım

Bu arada da işsizliğime sövmek istiyorum yani gözü kör olsun, 55 liraya 2 tane 30ml parfüm alıcam trendyoldan nerdeyse 2,5 saatir düşünüyorum ya! 😅

12 şubat 2022 00:51

5. fragranticada dkny be delicious'a muadil gösterilmiş. o da salatalıklı fresh bi koku bana biraz ıslak mendil kokusu gibi geliyo ve çok bilindik. kör alışa uygun olabilir

12 şubat 2022 09:31

6. İyiymiş süslü ben geçen sene 1 tane 30 ml’i 25’e almıştım. Deneyince yazar mısınız merak ettim beğenecek misiniz

12 şubat 2022 12:26

7. parfüm dün geldi hemen denedim. bence wishoflove dan daha güzel değil ya ben beğenmedim pek. ben çiçeksi fresh kokuları seviyorum ama bu çiçeksi tatlı. biraz da xo falan gibi parfümlü deodorant kokusuna be madame coco gibi dükkanların kokusuna benzettim ki onları da sevmem. o yüzden pek sevemedim yani bir şişesini anneme pasladım bile. Yani 30ml kullanırım tabi ve bu fiyata güzel ama wishoflove ı hep alırım ama bunu bir daha almam.

bir de bu arada yürüşte karşılaştığım bi abla var ona da bahsetmiştim bu ara parfümlere taktım avon ucuz ama kokularını bilmiyorum diye little black dress ve pur blancayı getirdi kokusuna bakayım diye

little black dress i önce beğendim gibi oldu ama evde sıkınca yok dedim ağır benim için nasıl oldu dışarda iyi evde ağır geldi nasıl oldu ben de anlamadım

pur blanca ise ilk sıkınca aşırı güzel dedim aha bu ama o da bekleyince böyle yarım saat sonra artık alt notasında ne varsa o mu kalıyor nedir yani bekleyince açığa çıkan kokusunu beğenmedim yok yani bu da değil.

geriye merak ettiğim perceive ve incandessence kaldı bunlar da çok övülmüş ama bilmiyorum belki alır denerim ama biraz hevesim kaçtı :(

17 şubat 2022 14:52