avrupa yakası aslı ve cem’in ilişkisi ve evliliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

spoiler olabilir istemeyenler gerisini okumasın, özellikle yazıyorum çünkü çok eski 1800lerde yazılan ve hakkında zibilyon tane film çekilmiş bir klasik kitap hakkında konuşurken spoiler olmayan basit bir kısmından dolayı bile çok ayıp okumayan olabilir neden yazıyorsunuz diye sitem yemiştim artık korkuyorum yazmaya. (spoiler)  aslı ve cem’in ilişkisi evlenmeden önce çok renkli ve güzeldi ama evlendiklerinde bütün büyü gitti benim fikrim kendi evlerine gidememiş ve kalabalık evde yaşamış olmalarıydı. gerçi sonunda yine beraber oldular ama çok saçma oldu boşandılar ikisi de başka insanlarla oldu sonra biraz mecburiyetten birleştiler gibi geldi bana. bence daha güzel bir hikayeleri olabilirdi o kadar güzel başlamışken, ayrı eve çıkmamalarını da anlıyorum o şekilde çekim daha zor olabilirdi. bu aralar aklıma takıldı nedense acaba aslı ve cem evlenip direkt ayrı evlerine çıkabilselerdi daha farklı olurdu gibime geliyor sizin fikriniz nedir biraz avrupa yakası konuşalım. mesela aslı evliyken gaffurun ona yolladığı mektupları okurken çok heyecanlanmıştı tabii gaffur olduğunu bilmiyordu.

1. ben şeye uyuz olmuştum, ilişkileri sırasında cem gibi cool bir adamı evlenince pısırığın teki yaptılar. bence cem hiç o karakterde birisi değildi, aşırı havalı duruyordu. ay bak yazarken sinirlendim süslüm :d

3 mayıs 2021 17:21

2. gülsenin en büyük hatası 1. bölümde bize tanıttığı cemle sonraları cem çok farklı insanlar olmasıydı maalesef. o yüzden mantık aramıyorum

3 mayıs 2021 17:23

3. Bence tam birbirleri için yaratılmışlardı. Bülentin dediği gibi bunlar çocuk falan yapamaz, çocuk yapmayı bilmiyor bunlar dkdkkfh. melek'in Cem'i terketmiş olmasına sinir oluyorum. Aslı'ya mecbur kaldı dediğin gibi. Melekle zaten anlaşamayıp ayrılsalar daha güzel olurdu.

3 mayıs 2021 17:26

4. Aa süslü şansa bak allahtan spoiler olmamış :) bana da tam tersi o kavgalar falan itici geliyordu mesela cemle aslının kendi evlerinde yarattıkları komiklikleri izlesek daha eğlenceli olurdu gibime geliyor çünkü cem çok geri planda kaldı.

Süslüm sonuna kadar katılıyorum cem ilk başlarda inanılmaz karizmatik ve kültürlü bir adamdı cooldu böyle yaptırımlara gelmeyen kendi çizgisi olan biriydi ne zaman evlendiler ailede asimile oldu resmen bir de işten vs ayrılınca damat ferit yakıştırmaları olmadı ayıptı bence :p mesela burhan'da ilk başlarda inanılmaz sapık ve ruh hastası bir karakterdi hatta bana kalırsa o hli daha komikti sonradan çok kadınsı bir hale büründü. Dizi karakterleri sezondan sezona çok değişiyor

3 mayıs 2021 17:27

5. ay en sevdiğim şey avrupa yakası muhabbeti çok sevindim.

Gülse birsel'in bir röportajında dizinin komedi dozunu yükseltebilmek için cem'in karizmasını çizdiklerinden bahsediyordu. Yazılmış zaten diğer süslüler tarafından da. Dizide ana ev tahsinlerin evi olduğu için aslıları o evde yaşattılar bu da aralarındaki romantizmi ve cem'in o havalı hallerini aldı götürdü. Sütçüoğlu rezidansında evin çocuğu gibi oldular evliyken ve cem'in iş bulamama süreci falan çok tatsızdı.

Yine de keşke aslı'yı aldatmasaydı cem. Ben televizyonda yayınlandığı zamanlar izlememiştim. Birkaç sene evvel youtube' dan izledim ve cem'in aslı'yı aldattığı bölüm cidden yıkıldım. Üstelik aldattıktan sonra banane ben ne özür dilicem diye aslı' ya trip atması, o burhan'ın evinde kaldığı bölümler falan iğrençti ya cem. Ne olursa olsun iflah olmaz bir romantik olduğum için finalde birleşmelerine ben sevinmiştim ya. Ah nerede eşliğinde tanışmalarından itibaren anılarının geçtiği o sahne ❤️

Burhan bence girdiğinde korkunçtu hatta çok şaşırmıştım o fenomen burhan altıntop bu muymuş diye. Sonradan diziyi sırtlıyor tabii

3 mayıs 2021 17:35

6. Sevgili olarak doğru düzgün zaman geçirmediler bence. Aileye durumu açıkladıkları zaman bir sene olmamıştı bile sevgili olalı. Bir kaç ay içinde birbirlerini tanımadan evlenme kararo aldılar ki cem zaten aşık olup nişanlandığı kızı bırakmıştı aldatmasına şaşırmadım hiç. Evet dizi ama normal düşünürsem aslının yaptıkları iğrençti. Vikiyle cem zaten gayet birlikte yaşayan sevgililerken ve nişan kararı almışlarken türlü numaralarla ayırmaya çalıştı mesela ve sonra da evlendi bir şekilde. O yüzden aslıyı sevsem de bir tarafım Volkana hak veriyor. Evlilikleri ise korkunçtu. Kocaman evde 50 farklı karakterle birlikte özel hayat sıfır yaşadılar. Cem genel müdür haliyle kalsaydı o evde tuhaf kalırdı o yüzden karakteri çok bozdular coolluğu kalmadı çünkü o cool adam o evde oturamazdı. Sonunda boşanmaları kaçınılmazdı ama en sonunda yaşamaları gereken rahat hayatı yaşadılar.

3 mayıs 2021 18:42

7. Erkeklerin çoğu da böyle değil mi ki zaten? İlk zamanlar şövalye sandığın kişi üstüne alüminyum folyo geçirmiş pabucumun şövalyesi çıkıyor. Beni en sinir eden salak cemin melekle ilişkini aslının gozu önünde yaşaması ve onunla yemek yaparken domates istemeye gelmisti ve salak salak onu ne kadar sevdiğini eski eşine yani aslıya anlatıyordu. Bir de aslıyı gomuyordu melekle iken. Ben dizide her anlamda hep aslıya acirdim

4 mayıs 2021 02:41