avukat süslülere sorum hangi icra programı kullanışlı?

merhaba süslüler, şirket avukatlığı yapmaktayım. şirketin yaklaşık 700 adet derdest icra dosyası var ve ayda ortalama 5-10 arası yeni icra takibi açılıyor. şirket icra takibi ile ilgilenen sözleşmeli avukat ile sözleşmesini feshettiğinden dolayı bu icra dosyalarını ben takip edeceğim. sorum şu ben daha önceki ofislerimde sinerji ve kazancı kullandım ve açıkçası arayüzlerini pek beğenmedim bir avukat arkadaşım sağ olsun e- katip şifresini verdi onda bir deneme yaptım genel olarak beğendim işimi görür gibi duruyor artı fiyat olarak diğer muadillerine göre oldukça düşük ve online olarak her yerde kullanılma imkanı var. başka bir arkadaşım kurumsal icra yapan bir ofiste çalışıyor. o da yanında çalışan tecrübeli icra avukatına sorunca icra matik'in iyi olduğunu öğrenip iletti. şimdi sonuçta 1 senelik kullanım alacağım için iyi ölçüp tartmak istiyorum. e- katip kullananlar var mı? varsa memnunlar mı? icra matik kullananlar memnunlar mı? bunlardan başka önerisi olan var mı? teşekkür ederim şimdiden cevaplar için.

1. Icratek gayet kullanışlı süslü hem de online. Fiyatı da uygun diye biliyorum

14 mayıs 2019 13:59

2. icramatik tavsiye edeceğim ben de. yanına bir de buyapar alırsanız işiniz çok kolaylaşır. staj yaptığım büroda bu programlar kullanılıyordu, birçok artısı var diğerlerine göre. toplu takip açılması, sorgu yapılması vs. gibi. buyapar da uyapla senkronize çalıştığı için sizi uyapla dahi uğraştırmadan toplu bir şekilde dahi takip açabiliyorsunuz. şuanda çalıştığım büroda sinerji kullanılıyor, sinerji de iş görüyor ancak icramatik daha kapsamlı.

14 mayıs 2019 14:40

3. İcrapro (zirve) kullanıyoruz, ben memnunum. Bir arkadaşımın çalıştığı ofis bir operatör ve bankanın icra işlerini takip ediyor ellerinde oldukça fazla dosya var onlar da icrapro kullanıyor ve memnunlar.

14 mayıs 2019 14:59

4. Çok teşekkür ederim süslüler. Önerdiginiz programların demolarını deneyeceğim. Bilgi verici olması açısından burayı da güncelleyeceğim :)

15 mayıs 2019 14:43