ay asıl gülse birsel ve murat birsel nasıl evli?

insan allah tillah aşkına yanlışlıkla da olsa bir kez birlikte goruntulenmez mi bunca yıldır? gülse birsel adamcagizi eve zincirleyip öyle mi katılıyor bu davetti, düğündü, arkadaş toplantisiydi, herhangi bir aktiviteye? tamam hadi sokakta da mı beraber yürümüyorlar, kafayı yiyeceğim? :d "google search: murat birsel sağ mı?"

1. (link: https://www.google.com/search?q=g%C3%BClse+birsel+murat+birsel&tbm=isch&ved=2ahUKEwjmo-u63KD0AhXuif0HHQFUDYsQ2-cCegQIABAC&oq=g%C3%BClse+birsel+murat+b&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgAMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIGCAAQCBAeOgcIIxDvAxAnOgQIABAYUMwLWNMyYIE8aABwAHgAgAHZAYgBtAySAQUwLjkuMZgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=QaeVYab_DO6T9u8Pgai12Ag&bih=552&biw=360&client=ms-android-huawei&prmd=invx Burada ) ve (link: https://www.google.com/search?q=g%C3%BClse+birsel+murat+birsel&client=ms-android-huawei&prmd=invx&sxsrf=AOaemvLHX8pSJaoqAA5gD8WTj-FcvHvQ1Q:1637197959186&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwimmaLW3aD0AhW4h_0HHWXjAd8Q_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=600&dpr=3#imgrc=aUKXzsXujTq3WM burada) var

18 kasım 2021 04:13

2. Cok eski fotolar bunlar ayrilar herhalde artik

18 kasım 2021 06:42

3. Open relationship tarzi bir sey yasiyor olabilirler.

Gulse birsel domestik bir kadin degil. Sirf turk toplumundaki bekar kadin baskisini hissetmemek adina murat birselle evli oldugunu dusunuyorum.

Ikisi de kagit ustunde evliler ama kendi hayatlarini yasiyorlar.

18 kasım 2021 07:19

4. Gerçekten Gülse Birselin hayatını rahat yaşaması için evlendiğini mi düşünüyosunuz :Ddddd

18 kasım 2021 07:56

5. bu kadın yıllardır eşşek gibi çalışıyor, evden set vs dışında çıktığını pek düşünmüyorum ki kocasıyla görüntülensin

18 kasım 2021 08:50

6. vay arkadaş ben de gülse birsel neden yalnız ki diye düşünmüştüm geçenlerde, hatta beyazla olmamasının sebebi ne ola ki diye düşündüm, kadın evli çıktı rıza baba :D

18 kasım 2021 09:13

7. Beyazla ne alaka ya adam işemelı sıçmalı sevdalısı pislik herifin teki. Lady okuluna gitmiş kadının beyazla ne işi olur

18 kasım 2021 09:14

8. aa beyaz öyle miymiş anonim6 hiç bilmiyordum, magazinden baya uzakmışım, uzak kalayım

18 kasım 2021 09:33

9. 2021 yılının sonlarına gelirken hala beyazın olayını bilmeyen insanların olması bana çok garip geliyor.

18 kasım 2021 09:47

10. Oha gülse evli miymiş...

18 kasım 2021 10:31