aynı anda hem silen hem süpüren robot süpürge varmış markası yeedi.kullanan var mı memnun musunuz ?halıya gelınce paspası kaldırıyormuş?

1. Roborock s7 veya s9 olabilir.

30 temmuz 2022 16:32

2. Roborock s6 var bende çok memnunum ama bende halı yok süslücüm, halı kullanmadığım için bilmiyorum o kısmı.

30 temmuz 2022 16:32

3. ben aynı anda silip süpürmesıne takıldım. halıya gelınce paspası kaldırıyormus. bu ozellikte baska marka ya da bu marka kullanan var mı memnun mu acaba .

30 temmuz 2022 16:37

4. Bu yeni bir şey değil ki. Benim 4 sene önce aldıgim xiaomi de süpürüyor siliyor sen hangisini seçersen onu yapıyor. Ben memnunum özellikle parkeleri falan mis gibi su lekesi bırakmadan siliyor.

30 temmuz 2022 16:39

5. aynı anda diyorum ama ? analatamadım galıba

30 temmuz 2022 16:41

6. Valla aynı anda siler süpürür. Canım isterse sadece süpür derim. Tanka su koymam sadece süpürür. Tanka su koyarım alan büyük şarj azdır veya duştan çıkıp bastığımız yerler iz olmuştur sadece sil derim siler. Tam o esnada aaa süpürge de yapsın derim önce siler sonra süpürür şarjı yeterse bir tur daha siler. 3 basit fonksiyon bu kadar anlatılamaz anlaşılmaz bir şey değil. Yani 4 seneyi geçiyor pek anlamamış olamam da sizin bunu yeni bisey gibi sormanızı anlamadım biraz

30 temmuz 2022 16:50

7. Roborock s7 kaldırıyor diye biliyorum. S5max var bende de o kaldirmiyor ama haliya ciktiginda su vermeyi kesiyor ama ben hali az da olsa bezden nemlenmesin diye halili kismi yasakliyorum.

30 temmuz 2022 19:58

8. Halıya gelince niye paspası kaldırıyor ki? Halıya gelince halıyı, paspasa gelince paspası kaldırsın.

30 temmuz 2022 22:03

9. ss soylediginiz ozellik roborock s7'de var. onceki modellerin hicbirinde yok. ayni anda hem supuruyor hem siliyor diyenlerin halilari da silinmis oluyor. s7 haliya geldiginde otomatik algilayip mopu yukseltiyor, haliya hic degmiyor. halidan inince sert zeminde hem supurmeye hem silmeye devam ediyor.

eski robotumu degistirecegim zaman uzun sure bu s7'nin piyasaya surulmesini bekledim sirf bu ozellik icin. cok memnunum su an.

31 temmuz 2022 10:18

10. Ne diyon sen ya a8?