ayni derecede guzeliz saniyordum ama biyometrik fotografta hepsinden cirkin cikiyorum?

susluler ben kendimi ortalamanin bir tik ustu guzel saniyordum. evet bu kiz kadar guzelim, benzer sekilde guzeliz dedigim kizlarin biyometrik fotograflarina bakiyorum hepsi cok muntazam, cok guzel. daha guzelim sandigim kizlardan bile daha cirkin cikiyorum. duz zemin + profesyonel kamera ile gercegi en net gosteren fotograf cekilir herhalde. yani gercekte diger insanlara gore oldukca cirkinim. biyometrik fotograf bir kisinin nasil gorundugunun kesin kaniti midir sizce de?

1. değildir. bi biometriğim aşırı süper selfilerden bile. birinde katil zanlısı gibiyim. buyur burdan yak

6 temmuz 2021 02:09

2. hayır tabii ki, ışık açı bunla ilgili. mesela benim üst dudağım alt dudağıma göre kalın ama kalkık değil yani size hafif aşağıdan baktığımda bu kızın alt dudağı daha kalın dersiniz. velhasil biometrikde de öyle olmus dudaklarım esit degil ama normalde duffy duck dudaklıyım gözlerim daha badem ama daha yuvarlak gozukuyo

6 temmuz 2021 02:16

3. susluler insanlarin biometrik fotograflari normal hallerinden daha guzel ya. bakinca hayret bu kiz boyle guzel degildi diyorum. ama kendi fotografim asiri cirkin ama aynaya bakinca guzelim diyorum. ben buyuk bir yanilsama icerisinde olabilirim...

6 temmuz 2021 02:44

4. Son süslü çok haklı. Uzun dikdörtgen bi yüzüm var inanamıyorum biyometrik fotolara normalden daha güzel çıkıyorum

6 temmuz 2021 06:55

5. Yüzüm uzun ve bk gibi çıkıyorum. Fotojenik olmayınca her fotoğraf kötü çıkıyor

6 temmuz 2021 07:36

6. a5 suslu bu tespiti neye dayanarak yaptin? cidden yuzum kucuk ve enine genis.... saskinim

6 temmuz 2021 08:19

7. Biyometrikte hepimiz ailecek maymun ailesi gibi çıkıyoruz :( al sana evrim ;))

6 temmuz 2021 09:11