ayrılıktan kısa süre sonra başkalarıyla olan erkek?

süslüler selam. uzun süreli (+5 yıl) ve hiç toksik olmayan ilişki sonrasında kısa zamanda başkalarıyla takılmaya başlayan erkeğin sizi tamamen unuttuğunu söyleyebilir miyiz? ayrılan taraf da oydu. genel olarak ayrılık sonrası erkek davranışları ile ilgili dertleşelim mi? hiç mi üzülmüyor diye çok kötü hissediyorum kendimi.

1. ayrılmadan önce bile takılmaya başlamış olabilir, emin miyiz? erkeklerin gerçek bir sevgi kapasitesine sahip olduğunu düşünmüyorum.

23 şubat 2024 16:12

2. kendi ayrılıp hemen yeni birini bulduysa ilişki çocuğun kafasında ayrılmadan çok önce bitmiş bence

23 şubat 2024 16:12

3. kızlar ayrılmadan önce biri yoktu ama tabi emin olamam. şu anda da tek bir kişiyle değil sanırım. ciddi bir ilişkisi yok yani. genel olarak kızlarla takılıyor, yazışıyormuş. daha ortamcı diyebileceğimiz tipler

23 şubat 2024 16:15

4. çok teşekkürler anonim 3. ayrılalı birkaç haftayı geçti maalesef. ocak başında ayrılmıştık. belki de kafasında bitirmişti gerçekten ama hiç beklemiyordum. ayrılmadan 3-4 gün önce bile çok sevgi dolu ve ilgiliydi. hiç tartışma olmadan ve doğru düzgün açıklama yapmadan yapamıyorum diyerek ayrıldı benden.

23 şubat 2024 16:19

5. Merhaba o evlendikleri kızlardan biri benim. Bu soruyu ben de çok sordum, o kız hala bende karın ağrısı. 5 yıl kadar olmasa da 2 yıldan uzun bir birliktelikmiş, sonradan öğrendim.

Hayat görüşleri farklıymış, çok iyi bir insandı ama  o ayakları yerden kesen aşkı hissetmemiştim demiş arkadaşına, o bana öyle söyledi. Hiç toksik değil aksine huzurlu bir ilişkileri varmış.

Bazen diyorum acaba keşke diyor mu. Bence diyebilir, her ilişki inişli çıkışlı, ben böyle bir ilişkinin hemen arkasında olduğumu bilsem bu denli rahat olmazdım. Elbette özlüyordur sizi, pişman da olduğu zamanlar vardır.

23 şubat 2024 16:19

6. geçmiş olsun süslücüm, canını sıkmamaya çalış. kafasında bitirmek dışında kafasını dağıtmak için de yapıyor olabilir tüm bunları ama niyet okumaya çalışmak seni daha çok üzer. boşver

23 şubat 2024 16:20

7. Erkekler ayrıldıktan sonra böyle yapıyorlar ama iliskideki huzurunu bulamıyor cogu kadınlar da o sırada psikolojilerini düzeltip kendilerine geliyor.

23 şubat 2024 16:37

8. çok kötü bir istek biliyorum ama onun da pişman olup üzülmesini istiyorum açıkçası. gerçekten çok huzurlu ve mutlu bir ilişkimiz vardı. herkes çok şaşırıyor nasıl böyle oldu diye. çok teşekkür ederim cevaplarınız için

23 şubat 2024 18:14

9. Erkekler huzurlu ilişkiden sıkılıyor. Onlara toksiklik lazım. Allahın salakları.

23 şubat 2024 18:16

10. acikcasi ben de bunu yapmaya basladim, saglikli oldugunu dusunmuyorum. seni unuttugundan da olmayabilir sadece yas surecini bazen boyle atlatiyorsun..

23 şubat 2024 18:33